Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan veszithetek zsírt? Fontos

Hogyan veszithetek zsírt? Fontos

Figyelt kérdés
március elejéig szeretnék leadni 4-5-6kg-ot. 63-ról indultam most vagyok 56 kg. de nemveszem észre h fogytam volna. a fenekem és a combom vastag, a vádlimról neis beszéljünk. a has,derék,comb,vádli fenékről és a hátamról szeretnék leadni. hogyan érjem el 1-1,5 hónap alatt?

2012. jan. 26. 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:

ha drasztikus a diéta vagy koplasz akor az izmot is veszited nem csak a zsirt 1 héten 1kilo fogyásnál tobb ne legyen szeritem valami sport futás,szobabicikli,taposogép,ugrokotel vagy valami rubint réka vagy ijesmi dvd

és kevés zsiros étel,cukros

2012. jan. 26. 19:14
 2/4 anonim ***** válasza:
ja és sokk viz
2012. jan. 26. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:

"Hogyan veszithetek zsírt?"

állandóan veszítesz, ne pótold vissza mindet.

"de nemveszem észre h fogytam volna"

vagy a megfigyelésed nem elég pontos, vagy főleg nem zsír ment le, hanem glikogén tartalék (és víz), esetleg bél tartalom. ez nem annyira látványos. bár 7 kilót ezek nem tesznek ki.

" a has,derék,comb,vádli fenékről és a hátamról szeretnék leadni."

ezt tök jó hogy leírtad. a kérdésedhez és a válaszokhoz igazából semmi köze. egyedül talán Istent érdekli, de őt most én helyettesítem, engem meg ugye hidegen hagynak az ilyenek..

"hogyan érjem el 1-1,5 hónap alatt?"

sehogy. heti 1 kiló fogyás már komoly diéta szintje!

te a helyi zsírégetés szintjével NEM állsz olyan képzettségi szinten, hogy ilyen diétát kövess!

viszont étkezhetsz egészségesen, és kevesebbet. illetve mozoghatsz többet. időt nem mondunk fogyásra, mert attól függ hogy mekkora kalória deficitet tartasz. ez meg a te döntésed, akár tudatos, akár véletlenre bízod, mi nem számolhatunk vele ismert tényezőként.

2012. jan. 26. 20:06
 4/4 anonim válasza:
Én két és fél hét alatt fogytam 2 kg-t. Amit csinálok, próbálok egészségesen enni, bár elég nagy az útvesztő mit lehet mit nem ! Igyekszem nálam okosabb emberekre hallgatni, és jó helyről kérni a tanácsot ! Szóval! Hetente több alkalommal járok terembe, ahol cardio gépeket használok, bicikli, elliptikus, futó pad stb ... Az ételre is odafigyelek, az a két kg ,amit mondok , ami így lement, az cm-ben nagyon látványos tehát valamit nem jól csináltál... Nekem a derekam vékonyabb lett kerek 10 cm-vel a combom is 4 cm-vel és ha azt nézzük, hogy kg-ban "csak" 2 ment le , akkor te csináltál valamit rosszul szerintem . Valóban az izmodat bontottad le ! Próbálj meg mozogni ! Ha már keresel egy aerobik dvd-t legalább egy órát "ugrálsz" rá, már az is segít, mert a semminél több !
2012. jan. 26. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!