Hogyan veszithetek zsírt? Fontos
ha drasztikus a diéta vagy koplasz akor az izmot is veszited nem csak a zsirt 1 héten 1kilo fogyásnál tobb ne legyen szeritem valami sport futás,szobabicikli,taposogép,ugrokotel vagy valami rubint réka vagy ijesmi dvd
és kevés zsiros étel,cukros
"Hogyan veszithetek zsírt?"
állandóan veszítesz, ne pótold vissza mindet.
"de nemveszem észre h fogytam volna"
vagy a megfigyelésed nem elég pontos, vagy főleg nem zsír ment le, hanem glikogén tartalék (és víz), esetleg bél tartalom. ez nem annyira látványos. bár 7 kilót ezek nem tesznek ki.
" a has,derék,comb,vádli fenékről és a hátamról szeretnék leadni."
ezt tök jó hogy leírtad. a kérdésedhez és a válaszokhoz igazából semmi köze. egyedül talán Istent érdekli, de őt most én helyettesítem, engem meg ugye hidegen hagynak az ilyenek..
"hogyan érjem el 1-1,5 hónap alatt?"
sehogy. heti 1 kiló fogyás már komoly diéta szintje!
te a helyi zsírégetés szintjével NEM állsz olyan képzettségi szinten, hogy ilyen diétát kövess!
viszont étkezhetsz egészségesen, és kevesebbet. illetve mozoghatsz többet. időt nem mondunk fogyásra, mert attól függ hogy mekkora kalória deficitet tartasz. ez meg a te döntésed, akár tudatos, akár véletlenre bízod, mi nem számolhatunk vele ismert tényezőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!