Szeretettek igaz az ha valakinek izomláza van jobban égeti a zsírt?
tejsavó: sajt és túrógyártás terméke. víz, tejcukor, tejsavó fehérjék, ásványi anyagok..
tejsav: hagyományos megközelítése az izomláznak. a tejsav bomlása gyors, felezési ideje tudtommal néhány óra! azaz abszolút nem tarthatna az izomláz a tejsav miatt napokig. még nekem sincs tippem rá mi lehet. ha izom mikrosérülés, akkor miért szokik hozzá a szervezet? a kés vágása is mindig fáj, nem csak amikor edzéstervet váltok - nem csak amikor másik ujjamat vágom meg.
vagy a mikrosérülések mások? hozzászokik a szervezet? de a fájdalom receptorok meg nem így működnek, nem ilyen gyorsan szoknak hozzá a folytonos ingerhez..
nekem tippem sincs az izomlázra igazából, zsírégetés viszont kemény edzés után intenzív. de edzetlen embernek a kis edzéstől is lehet izomláza.. úgy hogy fölösleges párhuzamot vonni.
Második vagyok.
Igaz, az tejsav, nem tejsavó, rosszul írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!