Ha nagyon dagadt vagyok (100 fölött) és kerékpározok az úgye csak zsírt éget és nem izmot?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 21:02
1/10 A kérdező kommentje:
Igen elbír.
2012. jan. 25. 21:13
2/10 anonim válasza:
Ez nem ilyen egyszerű. A táplálkozástól is függ. A mozgás segít a zsírégetésben de e mellett helyesen is kell táplálkozni.
3/10 A kérdező kommentje:
én úgy gondoltam hogy mellete persze normálisan eszek.
2012. jan. 25. 21:19
5/10 anonim válasza:
de izmot is, mint minden fogyókúra
6/10 anonim válasza:
Minden mozgás fogyasztja az izmokban lévő glikogént is, de magát az izmot nem az bontja hanem a koplalás. Ha viszont jó az étrended akkor főként zsírt fogsz vele égetni, a glikogén pedig pótlódik a megevett kajából, ahelyett hogy a zsír pótlódna.
7/10 anonim válasza:
kalóriát égetsz.
csak zsírt meg mindenféle mást a krematórium éget.
8/10 anonim válasza:
ha 100felett vagy,én eloszor is életmodot valltanék, mikor mar lement jo par kg, akkor kezdenék bicajozni(bár szerintem az csak a combokra es fenékre jo), mert cs akkor fogsz kaloriat égetni, ha jo sok km-t lebicajozol, és nagyon kover ember szusszal azt nem bírna..szerintem..oszt lehet h tevedek
9/10 anonim válasza:
igen tévedsz.
a test alap állapotban,vagy akár teljes mozdulatlanságban is éget kalóriát,mert pl mozog a tüdő,dobog a szív,megy a keringés.
100kila meg nem olyan vészes,hogy ne tudjon cangázni.
és az,hogy a bicikli,mint mozgás nem veszi igénybe az összes izmot,attól még a keringési rendszernek a szívnek tökéletes edzés,ha a teljes inaktivitásból indulunk ki.
10/10 anonim válasza:
de azt nem tudjuk h a kerdezo hany kg pontosan..lehet 101kg is vagy akar 150kg is..tehat ez relatív..mondd egy fogyokurazonak h nem kell mast csinalnia, csak élnie, és fogyni fog, hisz a szervezet alapbol kaloriat eget..mindenkeppen kell oda az életmod valltas!! és inkabb úszással kezdeném a sportot nagy súlynal, ne h a labait a nagy súly nagyon megterhelje :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!