Az normális, ha egy ember egy nap 325 kalóriát eszik?
Itt olvastam egy kérdésre adott válaszban, hogy egy lány 90 naposat akar csinálni, és írta egy válaszoló, hogy eredményesebb, ha valamennyivel felszorozza a testsúlyát, és kivon belőle 350 azt hiszem. Nekem így 325 jön ki. De az nem nagyon kevés?
69 kiló vagyok, 2 hete csinálom a 90 naposat. Mennyi kalóriát kellene ennem, hogy sikerüljön 10 kilót fogynom? 2-3 naponta szobabiciklizek, kb 30-60 percet.
Mennyi kalória a normális, ahhoz, hogy fogyjak is. Ma kb 400 kalórát ettem az ebéddel.
Igen /ab/normális :-)
Az alacsony szénhidrátbevitel, pláne ha túlzott, nem eredményez zsírvesztést. TEstsúlyvesztést igen, az első két hétben, ami látványos. Ennek nagyrésze bőr alatti víz, és az izmokban tárolt glikogén kiürülésének a következménye.
Hathatós diéta.
Bármennyire hihetetlen, de egy olyan 2000 kcal / nap a normális, főleg, ha ez egy 70 kg os embernek 140 g fehérjét, 25 g többszörösen telítetlen zsírt, és 300-150 g szénhidrátot jelent.
Sok sikert! ajánlom: Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás! keress rá a neten, megéri ! nem csak sportolóknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!