Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az normális, ha egy ember egy...

Az normális, ha egy ember egy nap 325 kalóriát eszik?

Figyelt kérdés

Itt olvastam egy kérdésre adott válaszban, hogy egy lány 90 naposat akar csinálni, és írta egy válaszoló, hogy eredményesebb, ha valamennyivel felszorozza a testsúlyát, és kivon belőle 350 azt hiszem. Nekem így 325 jön ki. De az nem nagyon kevés?

69 kiló vagyok, 2 hete csinálom a 90 naposat. Mennyi kalóriát kellene ennem, hogy sikerüljön 10 kilót fogynom? 2-3 naponta szobabiciklizek, kb 30-60 percet.

Mennyi kalória a normális, ahhoz, hogy fogyjak is. Ma kb 400 kalórát ettem az ebéddel.

2009. máj. 29. 14:27
1 2
 11/11 Krisz85 ***** válasza:

Igen /ab/normális :-)

Az alacsony szénhidrátbevitel, pláne ha túlzott, nem eredményez zsírvesztést. TEstsúlyvesztést igen, az első két hétben, ami látványos. Ennek nagyrésze bőr alatti víz, és az izmokban tárolt glikogén kiürülésének a következménye.

Hathatós diéta.

Bármennyire hihetetlen, de egy olyan 2000 kcal / nap a normális, főleg, ha ez egy 70 kg os embernek 140 g fehérjét, 25 g többszörösen telítetlen zsírt, és 300-150 g szénhidrátot jelent.

Sok sikert! ajánlom: Anita Bean: Modern Sporttáplálkozás! keress rá a neten, megéri ! nem csak sportolóknak!

2009. máj. 31. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!