Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Narancsbör! Mit tegyek ellene?

Narancsbör! Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Rengeteget mozgok rengeteget. Korábban atlétikáztam , most kézilabdázok és emellett otthon is tornázok és igen nagy mennyiségben. Nagyon szép alakom és nagyon izmos vagyok, kivéve a fenekem és a fenekem alatti rész... illetve ott is izmos csak narancsbőros is. És annyira zavar hogy ennyit teszek ellene és az eredmény semmi. Ja és azt kifelejtettem hogy rengeteget bringázok. Szerintetek mit csináljak??
2009. máj. 28. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én télen nagyon narancsbőrös lettem, de megfogadtam pár tanácsot és elmúlt. Ezeket tartsd be:

1. Igyál napi min. 3 liter vizet! ( Cukros üccsiket ne!)

2. Mozogj sokat! Én minden másnap futok 5 km-t. ( Ha nem vagy hozzászokva, akkor eleinte nehéz lesz. Én először csak 1-1 km-t bírtam, de nagyon hamar belejöttem.)-----> Ezek ingyen vannak.

Van még pár dolog, amivel rá lehet segíteni:

1. Infraszauna

2. Narancsbőr elleni krém ( de ez cska segít kicsit, ha nem sportolsz, a krémnek sincs értelme).

És még ami fontos: azért figyelj oda a táplálkozásra. Én mondjuk ugyanúgy eszem csokit, de csak délelőtt meg kora délután. Estefelé már nem.

Remélem segítettem ezzel.

2009. máj. 28. 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszoló vagyok: hideg-meleg váltózuhany is jó.
2009. máj. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!