L-karitin kapszula vagy folyadék formában hatásosabb?
Edzenék mellette, és egészségesen étkeznék!:)
előre is köszönöm:)
L/17
mint hogy karnitin szintetizálódik a szervezetedben, így átlagos edzés mennyiség mellett nincs semmilyen lényeges hatása az orálisan bevitt mennyiségnek.
ez alapján tök mindegy melyiket eszed.
általánosságban: a folyadékok, folyékony táplálék kiegészítők gyorsabb felszívódásúak.
na most jól megfogtál. adj neki egy próbát, neked azért már használhat. egy részt, nyilván a 3 óra nem szent írás, van egóm meg isten szindrómám, de ezt a 3 órát csak kb.-re írtam, nem tudhatom pont neked, a saját edzésedben mikor és mennyi karnitin pótlása lenne ideális.
ami tény: 2 óra zumba miatt fölösleges.
tény 2: neked már lehet hogy érdemes.
azt azért leírom, hogy pozitívan csalódtam, mert itt a legtöbb kérdező csak úgy a semmire karnitint szedne mert az a "csodaszer". szóval örülök hogy egy olyan ember érdeklődik akivel értelme is van beszélni erről.
(ráadásul nő :)
hát köszönöm:) részben..:D szóval neked alapból van egy előítéleted a nőkkel fogyókúra/diéta terén(azt nem tudom, hogy az életben is így van-e).
Mondjuk az itteni kérdésekből nem csodálom, de azért elég sok kivétel van..:)
majd ha komoly dolgokra terelődik a szó, akkor nem lesz előítéletem senkivel szemben se.
viszont amíg lehet szórakozni, addig ennyi előítéletet hadd engedjek meg magamnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!