Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ugrókötelezés vagy esetleg...

Ugrókötelezés vagy esetleg valami más?

Figyelt kérdés
Olvastam itt az oldalon több ugrókötelezéssel kapcsolatos kérdést, de eléggé megoszlanak a vélemények róla ahogy észrevettem. Én arra lennék kíváncsi, hogy lehet-e tőle fogyni és ha igen, akkor naponta mennyit kell ugrálni és mennyi idő után látszik valami eredmény? És sikerült-e már valakinek vele valamilyen eredményt elérni?
2009. máj. 28. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is szoktam kötelezni, de én csak az edzésem kiegészítéseként, mert hogy érjen is vmit, ahhoz egy órát kellene ugrálni, annyit meg nem bírnék soha. Tehát én úgy szoktam, hogy futok vagy ellipszisezem 50-60 percet, és utána még egy 10-15 percet (persze nem megállás nélkül, kis pihenőkkel) ugrálókötelezem. Szerintem lehetne tőle fogyni, de min. 40 percig kellene csinálni, hogy érjen is vmit, annyit meg nem sokan bírnak!
2009. máj. 28. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!