Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyozók! Mit esztek egy nap?...

Fogyozók! Mit esztek egy nap? Két okból is kérdezném!

Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 07:30
 1/7 A kérdező kommentje:

1.Már nem tudom mit egyek.Finom is legyen meg nem hizlaló nagyon!

2.Valamit nagyon rosszul csinálok!Mert nem igazán fogyók! :(

2012. jan. 24. 07:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy jó receptem. Brokkoli, lila hagyma, tejszín, sajt fűszerek, kevés margarin vagy más zsiradék az edény kikenéséhez. A brokkolit megfőzöd sós vízben, a kikent tepsibe teszed a karikára vagy apróra vágott lila hagymával. A tejszínt fűszerezed (én sót, borsot, szerecsendiót használok), rálocsolod a zöldségekre, megszórod sajttal és mehet a sütőbe, amíg meg nem pirul a sajt rajta. Nyilván tejszínből elég két dl, sajtból 30 gramm, és nem fog hizlalni, remek vacsora vagy ebéd kb. 300 g brokkoliból.
2012. jan. 24. 07:36
 3/7 anonim ***** válasza:

- számold ki a napi energiaigényedet

[link]

- ennél pár száz kalóriával kevesebbet fogyassz

- kezdj el mozogni

- fogyni fogsz

- amiket rendszeresen eszem: tk. pékáru, natúr joghurt, gyümölcsök, párolt csirke, hal, barna rizs, cottage cheese, sovány túró, tojás - minden főétkezés mellé nagy adag zöldség (pl párolva)

Nagyon sok diétás étel van a neten, elég ha beírod google-be.

- amiket nem eszem: gyors kaják (meki és burger king tiltólistán), mirelit ételek, panírozott, sok olajban sült ételek, édességek, fornetti (10dkg 400kcal!!)

2012. jan. 24. 08:28
 4/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Szerintem a tejszín és a sajt is hizlal és én ezeket is kihagyom a diétából, de nem bírálok senkit, ezt már mindenki döntse el magának.

Amivel esetleg helyettesítheted a tejszínt: sovány tejföl, ha pedig mindenképp sajtot szeretnél tenni a tetejére, akkor az szintén legyen light.

2012. jan. 24. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok a brokkolis:) Még a legsoványabb tejfölben is több kalória van, mint a sovány tejszínben, egy dl kb. 110 kalóriát tartalmaz. A trappista sajtból 100 gramm 370 kcal, ha ebből 30 grammot használ az kb.120. Nincs 500 kcal az egész kaja, és jó kis adag, én ennyit egy étkezésre nem is eszem. De amúgy jókat írtál, szerintem:)
2012. jan. 24. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Tudok egy hozzá értő embert! Írj neki és tuti választ kapsz bármely kérdésedre. toro17@freemail.hu ;)
2012. jan. 24. 09:50
 7/7 anonim ***** válasza:

Igazad van brokkolis, hülyeség helyettesíteni (mondjuk a 3 deka sajt szerintem nagyon nagyon kevés, de ez megint szubjektív)

Tehát a legjobb kihagyni, mert azzal is megspórolsz pár száz kalóriát :)

Sajnos hosszú távon ezek is számítanak.

2012. jan. 24. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!