Sajnálom de meg kell kérdeznem : ez jó volt/lesz súlytartásnak?
14/l 49-50 kg
reggeli : 2 vékony szelet rozskenyér + egy kis sajt
napközben egy alma
ebéd: egy kis csirkehús kb egy fél vagy negyed combnyi ( csak simán meg volt sütve) + egy krumpli ( az is csak bedobva a sütőbe ) + 15 kcal-es abonet
ma még 1 kis répát vagy egy zöldalmát tervezek meg 1 tökmagos pogit
ez így kb jó lesz mára ? vagy rossz ? tudom hogy a pogi nem jó de így összeségben hízlal ennyi kaja ?
súlytartást akarokb :)
hány centi vagy amúgy?
ez koplalás....
171
ez koplalás ? :OO azt hogy hisz ettem szendvicset,gyümit, csirkehús meg krumplit, és eszem még , gyümit vagy zöldséget meg egy pogit
"ez koplalás ? :OO azt hogy"
Úgy, hogy 1200 kcal alatt koplalás van, a tied alig több, mint a fele, kb 700 kcal.
Ha súlytartón vagy ugyebár,akkor egész életedben ilyeneken fogsz élni? Nem mersz majd megenni egy sütit vagy csokit sem? Vagy egy normális ebédet?
Ráadásul még hízhatnál is mivel 171cm-hez a 49kg az elég karcsú.
Ja, és csak egy megjegyzés. 14 évesen a napi kajám, amivel egy dekát nem híztam (pedig nem sportoltam, csak tesin):
- reggeli bögre tejeskv v kakaó
- 10: szendvics zsömléből, szalámival, vajjal
- délben melegszendvics, szendó (zsömle, sajt, vaj, szalámi), v péksüti
- ebéd (2 ó) leves plusz tartalmas második
- fél öt körül egy melegszendvics,vagy zsömlés szendó
- 7 fél 8: meleg vacsi
Sokszor még nasiztam is mellette (csipsz, olajos magvak, stb), és így is a legvékonyabb voltam az osztályban - és elég alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!