Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez hatásos?

Szerintetek ez hatásos?

Figyelt kérdés

3 éve 103 kg-ról indultam. 2 év alatt sikerült majd 30 kilótól megszabadulnom.

Most újra nekiálltam, hogy még 15-öt leadjak.

Leírom hogy csináltam (tudom, hogy nem a legjobb, de nekem bevállt): reggeli, ebéd rendesen amit akartam enni, csak kevesebbet, mint amit meg tudtam volna enni, vacsi gyümölcs. Heti minden másnap torna.

Most ugyanígy szeretnék fogyókúrázni az étkezés terén. Mozgás terén minden nap mozgok. Amikor tehetem aerobic órákra járok. Amikor nem akkor összeállítottam magamnak egy fél órás tornagyakorlatot, rázógépezek és van egy fél órás zsírégető hastáncvideóm.

Mennyi idő alatt menne így le az a 15 kg?

2012. jan. 23. 23:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

tévedés. az ugrókötelezés istene EPOC hatással együtt elképzelhető, hogy egy kur.va hatékony zsírégető edzést csinál, tehát aki ebben a témában érdekelt, és bármennyi racionalitás is van benne, az veszi a lapot és kur.vagyorsan elkezd kötelezni, mert a ducitréningekkel semmit sem fog elérni. még hónapok alatt sem, holott az tény, hogy pár hónap alatt fel lehet hozni a fizikai kondíciót egy komolyabb szintre.

ez kéne hogy cél legyen. de minek is magas célok..

2012. jan. 24. 15:07
 12/19 anonim ***** válasza:
4%
Rázógép?? :D Ilyen hozzáállással sose fog lemenni az a 15 kg.73 kg vagy az nem kevés lány létedre, indulj el mozogni, ne várd a csodát a rázógéptől meg csípőriszálástól. Ha ez így működne , mindenki rázatná magát. Az meg hogy 3 éve lement 30 kg , gondolom nem volt nehéz , mert lefolyt rólad. Diétázzál és kezd el mozogni normálisan! Hajrá!!!
2012. jan. 24. 16:26
 13/19 A kérdező kommentje:

A normális válaszolóknak ismételten köszönöm. Az utolsót én már megint nem értem. Szövegértési tréninget javaslok. Ki mondta hogy rázógéppel akarok lefogyni?? De ezt már vagy 3-szor megkérdeztem :D Komolyan vicc. És mi az hogy lefolyt?? Már ne is haragudj, de az a 30 kiló igenis nehéz munka eredményeként ment le...

A többi válaszolónak köszönöm a tanácsát. :)

2012. jan. 24. 17:50
 14/19 anonim válasza:
92%

"az ugrókötelezés istene EPOC hatással együtt elképzelhető, hogy egy kur.va hatékony zsírégető edzést csinál, tehát aki ebben a témában érdekelt, és bármennyi racionalitás is van benne, az veszi a lapot és kur.vagyorsan elkezd kötelezni"

Ebben a témában érdekelt? Ez mit jelent? Ugrókötélgyártó? Esetleg érdeklődik a téma iránt.

Ha szóba hoztad az EPOC hatást, akkor bizonyára tudod, hogy a metabolikus súlyzózás után akár 36 óráig fennmaradhat a folyamat, míg egy lassú kardió, intezív kardió, vagy intervallum edzés esetén néhány óra után leáll. Akkor hogy is van ez? Miért nem ezt ajánlod? Csak arcoskodsz, semmi segítő szándék nincs benned.

"ez kéne hogy cél legyen. de minek is magas célok.." Na ez igazi okostojás, flegma duma. Biztosan hallottad már, hogy a leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik. Olyan mintha összeadás helyett egyből egyenletmegoldással kezdenénk a matematikát. Aki nem sportolt előtte rendszeresen, annak nem fog menni az ugrálókötelezés. Fel kell készíteni a szervezetet az ilyen megpróbáltatásra. Mi értelme, ha az első alkalommal 3 perc után kiköpi a tüdejét, másnap meg nem fog tudni lábra állni?!

Úgy oltjátok a b*romságaitokkal a kérdezőt, mintha azt kérdezte volna, hogy milyen zsírégető van, ami tévénézéssel, és a csokizabálással leolvasztja rólam a felesleget. Tenni akar érte, tanácsot kért, ennyi.

2012. jan. 24. 18:09
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

tegyen érte: eddzen keményen, ha már szóba került.

kiköpi a tüdejét? te nem szoktad? én igen.

metabolikus súlyzós edzés - én saját súlyos edzés pártoló vagyok. és egy rohadt nagy igazságot írtál: nincs bennem segítő szándék. felőlem..

azért jó, hogy pár igazi magyar erősebb és egészségesebb lett, csak azért mert a gyik-en bas.zta az idejét, és olvasta amiket írtam. de te megmondod hogy nincs bennem segítő szándék. és ilyen állításokat az életben nem fogok tagadni :D ha nincs bennem szándék, hát nincs. egy szemét állat vagyok. na és?

2012. jan. 24. 18:21
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem, ha eddig használt, használni is fog. SŐŐT..én is kipróbálom. bocsi :$ :) Teljesen ok, mert ha kevesebbet eszel, mozogsz = fogysz.

És emberek (tisztelet a kiv.) a rázógép a zsírcsomókat bontja szét, ami sok folyadékkal vegyítve kimossa a szervezetből. Persze nem 1-ik napról a másikra... (javasolnám még a vákuumos zsírbontást. Olyan bőröd lesz, h csak na. :)) Eltűnik a narancsbőr+ sok vízzel kimosódik, de ezt már leírtam. ) és vagy 85x leírta, hogy nem csak azzal fogy.. miért, jobb lenne ha csak urgókötéllel fogyna?? ugyehogynem?

14/l

2012. jan. 24. 18:38
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

és a késharcot jobb edzésnek tartom.

az erő viszonylagos, ne keverd össze a különböző fajtáit. az edzetlen ember erősebb lesz, ha megtanul normálisan enni, és elkezd keményem edzeni.

az edzett ember, legyen például a testépítő, erősebb lesz amikor megtanulja hogy a nagy karjaival mégis hogyan tud átütni egy torkot úgy, hogy ne az ő keze sérüljön meg.

ez két teljesen különböző dolog, és eltérő minőségű erő fejlődés. egyik (az edzettség) egy funkcionális dolog, erő kifejtés, izom állóképességben történő fejlődés, a másik pedig az egyetemes "Erő", ami két ember közül a dominánsabbat és a jobban alkalmazkodót jellemzi. tehát a jobb harcost.

2012. jan. 24. 19:14
 18/19 anonim válasza:

Azt hiszem, eltérő álláspontunk már nem fog közeledni.

Az előző hozzászólásod nem tudom hogy jött ide, azé' köszi a felvilágosítást. És volt már olyan, hogy késharc közben véletlenül elvágtad az ugrálóköteled? Oda kell figyeli, nagyon balesetveszélyes! :-D

2012. jan. 24. 19:59
 19/19 anonim válasza:
89%

Valaki feltett egy normális kérdést, erre valami edzés-megszállott, feltehetőlen kövérgyűlölő nem normális, hanem kimondottan arrogáns, lenéző válaszokat ad. Ha van is véleményed, miért nem lehet azt normálisan megfogalmazni?

Szerintem 30 kiló mínusz igenis nagyon szép teljesítmény. A rázógép ha nem fogyaszt, de van valami más pozitív hatása, akkor érdemes használni, de ha az égvilágon semmi, akkor keress helyette mást. A hastáncot, aki nem próbálta, ne kritizálja. Lehet, nem éget annyi kalóriát, mint az ugrókötelezés, de még így is számos előnye van. Pl. nagy túlsúllyal is el lehet kezdeni. A hastánc átmozgat minden izmot, közben kemény agymunka (!), és emiatt akkor ugasson le valaki, ha már részt vett egy ilyen órán, és fel bírta fogni, meg bírta csinálni elsőre, amit az oktató mondott/mutatott.

Én 3 hónap alatt fogytam 13 kilót, kalóriaszámolós diétával, és akkoriban nem nagyon mozogtam hozzá, ellenben evés terén sokat csaltam. :)

2012. márc. 3. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!