Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez hatásos?

Szerintetek ez hatásos?

Figyelt kérdés

3 éve 103 kg-ról indultam. 2 év alatt sikerült majd 30 kilótól megszabadulnom.

Most újra nekiálltam, hogy még 15-öt leadjak.

Leírom hogy csináltam (tudom, hogy nem a legjobb, de nekem bevállt): reggeli, ebéd rendesen amit akartam enni, csak kevesebbet, mint amit meg tudtam volna enni, vacsi gyümölcs. Heti minden másnap torna.

Most ugyanígy szeretnék fogyókúrázni az étkezés terén. Mozgás terén minden nap mozgok. Amikor tehetem aerobic órákra járok. Amikor nem akkor összeállítottam magamnak egy fél órás tornagyakorlatot, rázógépezek és van egy fél órás zsírégető hastáncvideóm.

Mennyi idő alatt menne így le az a 15 kg?

2012. jan. 23. 23:07
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
20/l lemaradt :)
2012. jan. 23. 23:08
 2/19 anonim ***** válasza:
10%

rázógép???zsírégető hastánc:DDD,vacsorára gyümölcs???

vegyél egy ugrókötelet és nézz utána a következő fogalmaknak,ha némi tudatosságot is szeretnél vinni az egészbe.

kalória deficit fogalma.

szálkásító diéta.

ja!

a mennyi időre meg gyurcsok józsi bá fog válaszolni.

egyébként meg a fogyást testzsír csökkenésben mérik.

2012. jan. 23. 23:24
 3/19 A kérdező kommentje:

Amúgy nem értem, hogy most mi a problémád o.O

Ezek állnak rendelkezésemre. Amúgy meg annyira nem lehet hülyeség ha 30 kg-ot fogytam,ne legyen nagy a szád. Ugrókötelem is van, ha ennyire részletbu-zik (csak a trágárságszűrő miatt, mielőtt ebbe is belekötnél) vagyunk... Ha ennyi a véleményed, akkor tartsd meg magadnak! Köszi

2012. jan. 23. 23:53
 4/19 anonim ***** válasza:
18%

az ugrókötelet nem részletkérdésből írtam,hanem mert az intenzív ugrókötelezés 5x annyi kalóriát éget,mint bármilyen hastánc.

a rázógép meg nem éget kalóriát,mivel egy helyben állsz és rázatod a hájat,nem dolgoznak az izmok,nem történik mozgás.

azt hittem ez eléggé logikus,de úgy látszik nem:D.

2012. jan. 23. 23:59
 5/19 A kérdező kommentje:
Istenem. De a rázógépet én sme úgy gondoltam, hogy akkor na napi 4 órát rázatom magam és lefogyok. Ott írtam h miket csinálok mellette... És ha egyszer van és mások szerint hasznos, akkor használom. De mindegy. Sokat nem tudtam meg, de a kötelet akkor beiktatom, csak hogy hasznosítsak is tőled valamit.
2012. jan. 24. 00:09
 6/19 anonim ***** válasza:
6%

hmmm...Istenem...végre a nevemen szólítasz.

"mások" szerint hasznos a rázógép.

vajon a másoknak is kockás a hasa,mint nekem?

mert akárhogy töröm a fejem,nem emlékszem olyan szálkásításomra amiben szerepet kapott volna a rázógép.

tanácsot meg csak olyantól fogadj el,akinek a teste az egyértelmű bizonyítéka a módszere hatékonyságára.

szóval a leborjazott szomszédasszony aki rázatja magát a gépével,vagy a szomszéd mama,akitől nők lapjás fogyi tippeket kapsz...hogyismondjam:))),nem a legautentikusabb tanácsadók:D.

azon meg,hogy sokat nem tudtál meg,megsértődtem,mert az első válaszomban leírtam minden alap tudnivalót.

2012. jan. 24. 00:40
 7/19 anonim ***** válasza:

és még Isten is!

üdv a fedélzeten! :)))

2012. jan. 24. 08:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Khm, Isten mindenkit szeret, a 75%-os válaszoló meg egyértelműen kekeckedő, ráadásul gyűlölködően ír.

Kérdező: ha eddig hatásos volt, szerintem ezután is hatásos lesz. :) Hány cm vagy amúgy? Az utolsó 5 kg-tól lesz a legnehezebb megszabadulni, mivel az már csak angyon-nagyon-nagyon kicsi felesleg.

2012. jan. 24. 10:02
 9/19 A kérdező kommentje:

Az, hogy megsértődtél, az már egyéni szociális probléma, de sajnos a felfogóképességeiddel még baj van. Másodszor hangsúlyozom, hogy nem csupán rázógépet akarok használni, de ha ennyire értetlen vagy inkább foglalkozz a kockás hasaddal!!

Utolsó válaszoló. Köszönöm, végre valami normális válasz. Amúgy 165 cm.

2012. jan. 24. 10:52
 10/19 anonim válasza:
89%

Szerintem sem lesz gond vele.

Ez az ugrálóköteles szöveg már sokszor előkerült hasonló kérdéseknél. Aki nagyon jó formában van, annak lehet ez a fő csapásirány, de aki eddig nem ugrálókötelezett rendszeresen, annak nem megoldás. Több hét, vagy hónap is lehet, mire eljut valaki arra a szintre, hogy 30-40 percet ugráljon. Más edzések kiegészítőjeként lehet beiktatni véleményem szerint.

A válaszolók pedig vegyenek kicsit vissza az arcból, mert csak úgy süt a mondataikból az arrogancia. Mire fel? Arra, hogy a szövegértelmezési nehézségei vannak? Ha 30 kg lement, akkor valamit csak jól csinál a kérdező. Komolyabb edzéstervezés, kalóriaszámolgatás csak akkor kell, ha megtorpan hosszabb időre a testzsírcsökkenésben.

Azt miért nem írja le az ugrókötelezés istene, hogy a zsírégetés 95 %-ban a táplálkozással van összefüggésben, nem pedig a mozgással. Mennyi kalóriát is égetsz el 30 perc ugrálókötelezéssel? Fél óra alatt 360 kalória. Ez 6 dl zsírszegény tej, vagy 2 szelet kenyér kalóriatartalma. Ennyit lehet vele leugrálni. Valóban nagyszerű. A mozgás azért kell a fogyás mellé, hogy ha lefogysz, ne csak a csontjaid látszanak ki, hanem az izomzat, valamint több izom, több kalóriát éget el. Az aerobic sokkal jobb ebből a szempontból, mert több izmot átmozgat, mint az ugrálókötelezés.

2012. jan. 24. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!