Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy lefogyhatok? Mennyit?

Igy lefogyhatok? Mennyit?

Figyelt kérdés
Augusztus végére szeretnék lefogyni,hogyha megyek Gimibe csinos legyek.Szerintem Februárban vagy Márciusban kezdeném a fogyókúrát! Diétás ételeket ennék: túró,zöldségek,gyümölcsök,csirkehús,néha baromfivirsli,tk kenyér.Nem ennék rendes kenyeret,nem nassolnék.Nem innék cukros üdítőket!Napi 2-2,5 liter szánsavmentes víz! Sport: Gyalog járok suliba ami nincs közel hozzám,és haza is gyalog járok.Este futnék , bicikliznék hétvégente még reggel is! Nyáron meg főként! Bevállhat? mennyit fogynék?
2012. jan. 23. 16:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
a könnyebbik út.. végül is végtelen sok munkát takarítottál meg azzal hogy nem próbálsz meg tőlem hülyeséget idézni.
2012. jan. 24. 09:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Hagyjuk :) Nem csak nekem van veled bajom! :) Ha ennyi kérdésre válaszolsz és "csak jókat,csak hasznos dolgokat" akkor miért nem 100%os vagy?
2012. jan. 24. 18:36
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is jókat szoktam röhögni a válaszaidon:DD Néhány esetben jobban tennéd, ha csöndbe maradnál:)

Amúgy kedves kérdező, szurkolok, hogy sikerüljön augusztusig az a pár kiló leadása:) Kitartás!!!:)

2012. jan. 25. 21:08
 14/22 anonim ***** válasza:

röhögjél barátom, értelmes kritikát úgy sem tudsz írni.

de amúgy ne is tedd, mert tök mindegy.

2012. jan. 25. 21:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem tudok értelmes kritikát írni? Kicsit el vagy szállva magadtól:s
2012. jan. 25. 21:18
 16/22 anonim ***** válasza:

:s

jaj.. igazad van. vissza veszek.

akkor meg tudsz írni, de ne írj. végül is azzal esetleg még én tanulnék, ha jogosan kijavítasz azzal mások is tanulnának, inkább írd azt hogy röhögsz rajtam. mert ez konstruktív. erre most nem vagyok vevő.

2012. jan. 25. 21:22
 17/22 anonim ***** válasza:
Jolvan ne vedd ennyire a szívedre.. azt hittem hozzá vagy szokva a kritikához.
2012. jan. 25. 21:24
 18/22 anonim ***** válasza:
unalmas engem olvasni? unatkozol? barátom, el lehet jönni edzeni. nem unatkoznál, tetszene szerintem.
2012. jan. 25. 21:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy unalmas? Mondom, hogy jókat röhögök:D Ja vagy ehhez is hozzá vagy szokva, hogy unalmasnak tartanak? okéé:D De szerintem ezt a beszélgetést itt be is fejezhetjük, nem kéne a válaszok számát gyarapítani ilyen értelmetlen beszélgetéssel. Na puszi
2012. jan. 25. 21:35
 20/22 anonim ***** válasza:

poénkodok csak én is, nehogy komolyan vegyél. azért észre lehet venni ha komolyan írok.

utcai harc, vagy komoly szakmai szintű táplálkozási témák, itt nem ismerek viccet. a többivel meg ne foglalkozz, örülök én ha megmosolyogtat 1-1 komment, meg persze hogy hozzá szoktam hogy írnak nekem is minden baromságot :)

2012. jan. 25. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!