Már 4-5 hónapja próbálok 6-7 kilótól megszabadulni de sehogy nem megy. Segítség. Mit tegyek?
Első válaszoló: Nem kell életmódot váltanom, mivel nem vagyok elpunnyadva, nem hízlaló kajákat eszek egész nap és nem ülök a tv előtt... És elhízva sem vagyok!
Étkezési szokásom: reggelit egyáltalán nem eszek, mert egyáltalán nem tudok magamba nyomni egy morzsát sem, ebédre is csak pár kanál levest meg ami a második fogás(ez általában valami főzelék vagy sült hús). Este pedig egyáltalán nem eszek már.
Az egy óra tornám pedig abból állt, hogy 20 perc step pados "ugrálás", 20 perc hasizom erősítés, és 20 perc farizom erősítés. Sportolni intenzíven meg aerobikozni nem tudok, mert volt egy súlyos térd műtétem és nem erőltethetem. Akkor marad a 90 napos diéta, ezt még nem próbáltam. Köszönöm a válaszokat!
Szar a diétád, ne haragudj. Azért ment vissza, mivel semmi zsírt sem adtál le, egyszerűen kiürültek a glikogénraktáraid. Fogyókúrás tabletta=népbutítás, akaratgyenge emberek számára.
Először legyél tisztában azzal, hogy a testednek mire van szüksége, mik a tiszta tápanyagok, és akkor kezdd el újra.
Felsorolom: Rizs, zabpehely, csirkemell, tojásfehérje, tonhal, fehérjeporok, lenolaj, olívaolaj, brokkoli, spenót, esetleg kevés alma.
Ha nem változtatsz életmódot, akkor sírhatsz életed végéig, de kövér maradsz és utálni fogod magad.
Én is voltam hasonló helyzetben, de nekem volt akaraterőm is. Neked van?
Nekem van, különben nem fárasztottam volna magam hónapokig feleslegesen a napi tornával a semmiért:P
Nem vagyok kövér egyáltalán, ha így maradok az se baj, csak szeretnék maximális lenni. Köszi a választ! Annyi a baj csak, hogy nem én kezelem a kasszát így nem az lesz a kaja amit én szeretnék sajnos. Ha már önálló keresetem lenne akkor sokkal jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!