Így mennyit fogyhatok?
Figyelt kérdés
Eddig lement rólam 12 kiló tartósan, kevés sporttal, 7 hónap alatt. Még hátra van 4-5 kiló. :(
Májusig lemenne róla normális étkezéssel (no cukor, csoki blablabla) és sporttal (amíg nincs jó idő, addig 30-40 perc torna, ha már van, akkor meg 40-45 perc futás a szabadban)? Légyszi írjatok minél többen, mert teljesen el vagyok keseredve. Soha nem vettem föl rövidnadrágot, most szeretném ezt megtörni. :(
2012. jan. 23. 12:56
1/5 anonim válasza:
persze hogy menni fog! nagyon ügyes vagy, csak így tovább, menni fog csak ne add fel és ne legyél elkeseredett! :)
2/5 anonim válasza:
Hát, ha ennyi kiló lement már, akkor valamit jól csinálsz, és nem oka, hogy miért ne menne tovább. :)
Hogy pont májusig mennyi megy le, azt így nyilván nem lehet megmondani, de nem látom, miért ne sikerülhetne, akár több is, ennyi idő alatt.
Kérdés persze, hogy hány kiló vagy, milyen magas, stb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) A problémám az, hogy körülbelül egy hónapja meg sem mozdul a mérleg. :'(
2012. jan. 23. 14:12
4/5 anonim válasza:
akkor lehet épp most jött el az ideje annak, hogy újra tervezd az energia és tápanyag igényedet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, erre nem is gondoltam! Valami lehet tényleg velem, ugyanis ma fél 10-kor ettem először és utoljára is (két virslit), és nem vagyok éhes. Valamit változtatok majd. Köszi!
2012. jan. 23. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!