Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pár kilót szeretnék fogyni,...

Pár kilót szeretnék fogyni, de nem szeretnék fogyókúrázni. Ezt találtam ki, szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Szóval nem szeretnék csodaszereket enni és semmilyen 4- 30 akárhány napos diétát csinálni, mert úgy gondolom utána rögtön kezdődne minden előröl.

Szóval reggel 7-kor reggelizek (1 max 2 szelet kenyeret+ valamit rá)

10 óra körül valami gyümölcsöt.

Délbe ebédelek.

15 óra körül újra gyümölcs

18 órakor megint 1-2 szelet kenyér + valami.

Úgy tervezem, hogy nem lakok jól, így talán szorgalmi időszakra összeszűkül a gyomrom.

2012. jan. 21. 23:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

akkor felvilágosítalak újra, hogy az ember heterotróf élőlény, szerves anyagok (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) átalakításával (oxigén felhasználásával a folyamatokban) nyer energiát.

nem hallottam fényevőkről, viszont olyan emberből naponta több 10 000 hal meg akik nem jutnak elég táplálékhoz.

maga az emésztés NEM kerülhet annyi energiába, mint amennyit később a tápanyagokból nyersz. MERT akkor nem élnél. ezek szerint a 80-as években több baromságot találtak ki, mint a 70-esekben.

a tüzet több 10 000 éve használják, hasonló folyamat zajlik le mint a testedben: szerves anyag eloxidálódik hő (energia) leadás kíséretében.

ennyi.

alvásból és a többi ökörségből amit írtál nem nyersz energiát, hát nem veszel semmit a szervezetedhez a levegőn kívül. a levegő oxigénjéből meg pont nem energiát nyersz, az az égéshez szükséges.

nem tudom hol tanulsz Te, és persze megszoktam hogy ilyen fórumokon vannak nagyon elrugaszkodott emberek, de tényleg ajánlom a valóság bővebb megismerését.

2012. jan. 23. 09:04
 12/12 anonim válasza:

Ezt a fényevést én sem hiszem el. Lehetetlen. Főleg úgy, hogy (a cikkben amit olvastam) azt írják, hogy nem is működik ezeknek az embereknek az emésztő szervrendszere. Azt még talán el tudom hinni, hogy valami enzimek megjelennek a szervezetben, amik képesek fényenergia közreműködésével szervetlen anyagokból szerveseket előállítani. De ilyet még nem publikáltak. Szóval szerintem ez nettó hülyeség. Imából energiát nyerni?

Ugyan már... Pl elektrolitok nélkül a kisujját nem tudja megmozdítani egy ember, egyszerűen kell az izomműködéshez - a szívizmokról nem is beszélve. Ezt nekem soha nem fogja tudni senki bemagyarázni, hogy fénnyel lehet "tálplálkozni":D

2012. jan. 24. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!