Hogy könnyebb fogyni?
Szerintem ha valaki eddig nem edzett,nem fog tudni egyből 3-4 órát edzeni --> kudarc.
A koplalást se fogja bírni sokáig --> kudarc.
Ráadásul ha lead 5 kilót,akkor az kb. 2 kiló izom,2 kiló víz,meg 1 kiló zsír --> kudarc,mert olyan lesz a teste mint egy telesz-rt zokni.
A te verziód okés. Zöldség,gyümölcs,teljes kiőrlésű gabona,sport,sport,sport. A narancsbőr pedig a vízfogyasztással is összefüggésben van,nem csak a kilókkal,tehát igyál sok vizet és nem lesz gáz.
szia! én a kalóriák számolásával fogytam. Ki lehet számolni, naponta mennyire van szükség, és ha ezt csökkented, akkor nyilván fogyni fogsz. Persze bele kell kalkulálni a mozgást is, ha sokat mozogsz, akkor lehet picit többet enni:
Egyéni kalóriaszükséglet kiszámítása, napi kalóriaégetés
A szervezet fenntartásához szükséges minimális energiafelhasználást, vagyis az alapanyagcseréhez szükséges energiát az alábbi képlet segítségével tudjuk kiszámítani.
Alapanyagcsere energiaszükséglete:
Nem / Életkor Kcal / nap
Nő: 11-18 év 12,2 x testtömeg (kg) + 746
Nő: 19-30 év 14,7 x testtömeg (kg) + 496
Nő: 31-60 év 08,7 x testtömeg (kg) + 829
-----
Férfi: 11-18 év 17,5 x testtömeg (kg) + 651
Férfi: 19-30 év 15,3 x testtömeg (kg) + 679
Férfi: 31-60 év 11,6 x testtömeg (kg) + 879
*A táblázat egy 1985-ös ENSZ értékelés eredményei alapján lett összeállítva.
Például egy 25 éves, 168 cm magas, 60 kilós lánynál az alapanyagcsere napi kalóriaszükséglete 1378 kcal (14,7 x 60 = 882 + 496 = 1378). Ez azt jelenti, hogyha nem csinál semmit, szervezete az életben maradáshoz ennyi energiát igényel.
A kalóriatáblázatot pedig itt találod: [link]
A mozgás pedig ennyit visz le: [link]
"170 centi vagyok és 65 kiló"
Cicám tökéletesebb testalkatod nem is lehetne.
Ha már annyira máshogy akarsz kinézni inkább formáld magad.
Fogynod nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!