Igaz, hogy minél több a felesleg annál könnyebb fogyni?
Sokan mondják,hogy mikor több volt rajtuk a felesleg(pl:100 kg körül voltak) sokkal könnyebben és kicsit gyorsabban is kezdtek el fogyni,mint pl 80 kg-san.
Én most kezdem a diétát és 104 kg vagyok..20 kg-t szeretnék leadni mindenképpen(később még 10-t).Nem a gyorsaság a lényeg,csak kiváncsi vagyok.
már csak a számok, arányok miatt is: egy 40 kilós ember például nehezen adhatna le 50 kilót, míg egy 140 kilós megtehetné :)
Persze ez nem azt jelenti hogy 140 kilósan olyan könnyű lenne fogyni, sőt: egy szint felett azt mondják egyre csak hízik az ember, mert nehezen mozog -> még többet hízik.
Igen, minél több a felesleg annál több megy le. A legnehezebb leadni a 2-4 kilós felesleget. Mert a szervezeted tudja, hogy csínján kell bánni vele, mert kevesebb a zsírtartalék.
Pl. ha van egy 110 kilós 160 centis nő, aki életmódot vált és lead egy év alatt 50 kilót, azaz az elején heti 5-6 kilót is akár, aztán heti 2kg....
De amikor közelít az ideális súlyához, azaz 60 kilós lesz, már sokkal nehezebben megy le, de az is lehet hogy stagnálni kezd. Mert a szervezet érzi, hogy a tartalék megcsappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!