Nő létemre 100 kg vagyok. Elkeserít, hogy majdnem a súlyom felétől meg kéne szabadulnom, úgyérzem nincs erőm nekifutni. Mit tegyek?
na persze aztán mindenféle gyomorproblémái lesznek. de amugy nem áll messze töle az én tippem.
sokszor egyél keveset.igy összeszükül a gyomrod és már kevesebbet fogsz kivánni.
ok én nem voltam 100.csak 78,de elég szépen leadtam igy 8 kilot. lehet nem mindenkinek válik be de szerintem ez a legkönnyebb változat,mert én ugyanugy ettem csokit, a kedvenc kajáimat és nem nagyon mozogtam...oké fél ora séta tuti volt a munkahelyemig meg vissza,az is számit.
ja és 50 kilosan már tul sovány lennél erre a magasságra.
én is ilyen magas vagyok és az ideális suly 65 kg lenne kb.
Hellóka, már hogyne lenne értelme. Ajánlom neked a hoxa.hu oldalt, regisztrálj be és olvasgasd el a sok-sok sikertörténetet, és meglátod majd, hogy ezek neked is erőt fognak adni.
Ha javasolhatom még azt, hogy ne két hét alatt akarj megszabadulni a súlyfeleslegedtől. Ennyi súlytól kb egy-másfél év alatt kellene szépen kíméletesen megválni.
Írtad, hogy elméletben tudod mit kell tenned, hát tedd meg! Már csak azért is, mert a súlyod nem fog megállni 100 kg-nál, lesz az még több is, ha nem teszel ellene.
Sok sikert!
ez nem nagy sulyfelesleg. és aki 200 kilo?
ha meg hirtelen akarsz fogyni akkor lesz rajtad 20 kilo bör ami szépen lifegni fog rajtad ugyhogy tartsd magad a másfél évhez:)
köszönöm mindenkinek.:)
hát azthiszem erőt veszek magamon és megcsinálom..egyébként,senki nem néz 100 kgnak..az egyik jó barátnőmnél méreckedtünk multkor,és teljesen lefagyott hogyg nálam ennyit mutatott a mérleg..aztmonda hogy kb. 80nak nézett,nem is gondolta hogy ennyi vagyok.és ő nem hazudna a szemembe,soha.
és nem az első hogy hasonlót mondtak.:)
ugyhogy nekilátok a diétámnak,és majd írom hogy hogy megy.
Nem tudom hol laksz, és nálatok mennyire elterjedt a "GrandUp" nevezetű fitnesz program. Ha van lehetőséged rá próbáld ki! Elképesztő eredményt lehet vele elérni, én 2 hónapja járok heti 2x és -7 kiló ment le úgy, hogy az étrendemen annyit változtattam, hogy nem ettem nasit.
Hátha neked is beválik, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!