4 nap alatt meg kéne szabadulnom 2-3 kgtól. Hogyan csináljam? Lehetséges?
Figyelt kérdés
Soha nem szoktam fogyókúrázni, de most csütörtökre kellene a lehető legjobb formában lennem, kb 2-3 kg felesleg van rajtam, azt el lehet addig tüntetni valahogy? Utána visszajöhet, az nem érdekel. :D De hogyan csináljam? Mit egyek és mennyit? Mit mozogjak és mennyit?2011. júl. 2. 16:20
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg le akarsz fogyni ,és gyorsan,akkor alma,ásványvíz.
Mindkettő korlátlanul fogyasztható,sportolni sem kell emellett,mert anélkül is garantált a lefogyás. Ha elérted a kitűzött súlyt,visszaválthatsz normál kajára.
2/4 anonim válasza:
Miért KELL ennyit lefogynod? Mikor tudtad meg? Miért olyan fontos? Nem javaslom az almát+vizet, nem bírnád, két nap után kiájulnál.
3/4 anonim válasza:
nem ájulna ki én egy hétig csak vizet ittam és nem volt semmi bajom ... de az bisztos hogy rengeteg vizet fogyasztottam el egy hét alatt ..
4/4 anonim válasza:
Gondolom nagyon szeretnél a Balatonra menni, de nem kell 3 kérdést is kiírni, mindig azt a választ fogod kapni, hogy nem, nem fogsz onnan fogyni addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!