Mást is elkeserít a politikai helyzet?
Engem nagyon elszomorít a belpolitika, ami az utóbbi években zajlik kis hazánkban. Ezt teljesen komolyan mondom. Düht és fájdalmat érzek, amikor nézem a híradót, amikor látom a különböző tüntetéseket, a politikusok civakodását, az emberek veszekedését (akár itt is)!
Mi lett ebből az országból, mi történt az emberekkel?! Lesz még itt valaha rend? Lesz még békés hangulat, kiegyensúlyozott élet?
Nincsenek már politikai ellenfelek, hanem ellenségek vannak! Mindenki a saját útját szeretné járni, kompromisszum nélkül. Nincs kultúrállt tárgyalás a politikusok között, az ország érdekeit szem előtt tartva.
Egyik politikai párt fejjel megy a falnak, másik eljátssza a szende szüzet, harmadik teljesen eszement stb. A megegyezés pedig mindig elmarad!
Mi lesz így?? Engem tényleg nagyon elszomorít.
"Orbán és társai, légyszives pusztuljatok meg!! (egy végzős)"
Tényleg el lehetsz keseredve, ha ilyet írsz. Persze megértelek.
ma 20:35
Nekem úgy tűnik kicsit leegyszerűsítetted, de ha jobban belegondolok, igazad lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!