Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mást is elkeserít a politikai...

Mást is elkeserít a politikai helyzet?

Figyelt kérdés

Engem nagyon elszomorít a belpolitika, ami az utóbbi években zajlik kis hazánkban. Ezt teljesen komolyan mondom. Düht és fájdalmat érzek, amikor nézem a híradót, amikor látom a különböző tüntetéseket, a politikusok civakodását, az emberek veszekedését (akár itt is)!

Mi lett ebből az országból, mi történt az emberekkel?! Lesz még itt valaha rend? Lesz még békés hangulat, kiegyensúlyozott élet?

Nincsenek már politikai ellenfelek, hanem ellenségek vannak! Mindenki a saját útját szeretné járni, kompromisszum nélkül. Nincs kultúrállt tárgyalás a politikusok között, az ország érdekeit szem előtt tartva.

Egyik politikai párt fejjel megy a falnak, másik eljátssza a szende szüzet, harmadik teljesen eszement stb. A megegyezés pedig mindig elmarad!

Mi lesz így?? Engem tényleg nagyon elszomorít.

2012. jan. 15. 20:22
1 2
 1/11 10inchhero ***** válasza:
hát engem a Felsőoktatási törvény szomorít el... de most komolyan, az mi már, hogy egy hónapom van megváltoztatni azt a döntésemet, aminek az "egész életemet" áldoztam?? matek-angollal csak a közgáz jöhet szóba, az meg ugye mostmár nem.. Orbán és társai, légyszives pusztuljatok meg!! (egy végzős)
2012. jan. 15. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Két részre szakadt az ország:egyik fél a gazdagok, akiknek a pénz vette el az eszét, másik fél a szegények, akikét a pénzhiány.
2012. jan. 15. 20:35
 3/11 A kérdező kommentje:

"Orbán és társai, légyszives pusztuljatok meg!! (egy végzős)"

Tényleg el lehetsz keseredve, ha ilyet írsz. Persze megértelek.

ma 20:35

Nekem úgy tűnik kicsit leegyszerűsítetted, de ha jobban belegondolok, igazad lehet.

2012. jan. 15. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Eljutottam arra a pontra, hogy mindegyik parlamenti pártot valóban egyformán megvetem. Ez az, ami nagyon aggaszt, hogy nem maradt senki, akinek bizalmat adnék.
2012. jan. 15. 21:21
 5/11 anonim válasza:
56%
Ebben az országban sosem volt rend és béke...És nem is lesz.. A magyar társadalom elmaradott, konzervatív és minden ellenes...így mit vársz?
2012. jan. 15. 23:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó,egyetértek!És még hozzátenném a rossz "habitus"-t,természetet,azt,hogy nincs meg bennük az empátia,tisztelet aa nagyon kevés kivételnek.Értem ezalatt azt,hogy a főnök aki a legújabb bmw-vel járkál,ne 50 000 Ft-ot adjon egy hónapra,jelentsen be és ne rúgjon ki azért senkit,ha lebetegszik.Amíg a többség ilyen, és sajnos ilyen,addig itt soha nem lesz fejlődés.
2012. jan. 16. 02:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Engem például azért, mert ezek az eszementek nem tudják, hogy hogyan kell viselkedni. Nem tanultak diplomáciát. Lehet hogy a szüleikkel is ilyen nyikhajok lehettek. Más kérdés a próbálkozás és más a realitás. Tudja-e egyáltalán a pártunk és kormányunk meg azok, akik "önállóságra" törekednek, hogy mit és mikor kell csinálni, mert olyan veszélyes vizekre eveztek, aminek a levét mi fogjuk meginni.Ők esetleg bekerülhetnek a szégyen oldalra a történelembe. Tudják Ők, hogy mit is jelenthet egy államcsőd ? Ők ugy gondolják, hogy a politika egy játék eszköz és az emberek azok csak bábuk, amikre ugy gondolnak, hogy vannak szerethetők és nem szerethetők, hasznosak és haszontalanok. Persze,hogy amit most már csinálnak velünk az beállítása a sorba a rossz kisfiúknak és szó nincs arról, hogy mit szeretnének, mert azt ugy is meg kell tenni, mert akkor éhen döglünk, meg megfagyunk, mert itt akkor statárium lesz olyan, mint volt 1981-ben a lengyeleknél. Határ lezárva, eu-s utlevelek nem működnek, külföldi munka náne, energia szolgáltatás csak annyi, amit ki tudunk fizetni, nyugdij nuku, közszolgáknak nuku fizetés és köz alkalmazottaknak sem.Tehát teljes és totális csőd. Ja és akarom mondani a bankszámlák sem fognak működne sem itthon sem a külföldre kihelyezett pénzecskéhez sem lehet hozzányúlni. Ezt csinálta a szeretett pártunk és kormányunk és ilyen helyzetbe hozott minket a Nagy Forradalmuk. Ezt akartátok nem. Igaz, hogy erről egy szót sem szolt a választásokkor, de feljogosította őket a 32 % amire ők úgy gondolták, hogy az ország 2/3-da-.
2012. jan. 16. 07:23
 8/11 anonim válasza:
De aki meg segíteni az sem kell...Akartam alapítani egy pároto hozzáértő szakemberekkel kemény követelményekkel...Már amikor elküldtem a nagyjából kidolgozott programot, akkor azt kaptam vissza h menj te a ..... nem kelll új párt..
2012. jan. 16. 10:19
 9/11 anonim ***** válasza:
De nem az elmúlt kb 1,5 év jutatta oda az országot ahol tartunk,nem gondolod???
2012. jan. 16. 10:31
 10/11 anonim ***** válasza:
*juttatta
2012. jan. 16. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!