Minél hamarabb meg kell szabadulnom 2 hullámos papagájtól, hogyan a leggyorsabb gazdát keresni?
Figyelt kérdés
Az a baj h nem Budapesten ráadásul. Hol hirdessem, ahol a legtöbben látják akik örökbe akarnak fogadni?2011. nov. 13. 15:10
1/9 porsche13 válasza:
Úgy a leggyorsabb, ha becsöngetsz egy házba és otthagyod a papagájt ketrecestül, mindenestül. Vagy meghirdeted neten, hogy ingyen el lehet vinni (sőt, én fizetek). ezért biztos jelentkeznének.
3/9 A kérdező kommentje:
Azért becsületes útra gondolok.Ingyen hirdettem meg, de így is nehéz, ha nekem kéne felvinni pl. Pestre ahonnan jelentkeztek érte és nem tudnak eljönni, az kb. 5000 Ft utiköltség lenne.
2011. nov. 13. 15:21
4/9 anonim válasza:
Ne hogy elenged mert meg hülyülök vaterán nem lehet?
5/9 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy te mit csinálsz!?!
6/9 anonim válasza:
Én tudok egy tenyésztőről aki már fogadott be papagájt tehát szerintem őket is befogadná csak az a baj hogy ha jól tudom budapesti.
7/9 anonim válasza:
Szerintem add be őket egy díszállatkereskedésbe, biztos beveszik.
8/9 anonim válasza:
az expressz.hu madarak rovatba add fel a hirdetésed, minden madaras azokat a hirdetéseket nézi. olyan tenyésztőnek add oda, aki szereti a madarakat, nem pedig gyárnak használja őket, kis kalitkákban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!