Ez igaaaz? :O Kérdésed tul rövid ballalabaa
Figyelt kérdés
Ha több hónapig nem eszek Délután 4 után tényleg fogyni fogok (kérdőhjel)Persze az előtt nem zabálok direkt hogy ne legyek éhes. hanem ugyan ugy enni csak 4 után nem! Azt hallottam Mohamed Fatima igy fogyott le!2012. jan. 20. 15:35
3/7 anonim válasza:
Csak ennyitöl nem. De sztem jelent valamit, ha elhagyod az esti etkezest, vagy csak valami nagyon lightosat eszel. De ez az egy dolog nem fog kg-tol megszabaditani.
4/7 anonim válasza:
Rosszul tudod. Fatima gyomorgyűrű segítségével fogyott le.
5/7 anonim válasza:
Tévedés. Nem véletlenül van olyan fogyókúra, amiben 6 után nem ehetsz csak maximum gyümölcsöt vagy zöldséget de abból sem a cukrosat. Én is ezzel szabadultam meg 5kg-tól.
6/7 Cass90 válasza:
Én 173/48 körül voltam ilyen módszerrel, ráadásul nem mindig tartottam be, és még egy hónapig sem csináltam...
7/7 csokissüti002976 válasza:
Mohamed Fatina gecc. xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!