Van valami speckó diéta has ( köldök alatti rész ), úszógumi, combból való fogyásra?
Oké, mielőtt jönne az első 'kedves" komment, hogy nincs megadott területről való fogyás, ne fáradjon, oké ..
de nekem ezzel a 3 testrészemmel van gondom
igazából az full nem érdekel, hogy mennyit nyom a mérleg ( 176/67 L)
próbálok napi 5-ször enni, de van hogy csak 4, vagy 3 jön össze ..
heti 3szor futok, amennyit bír a térdem/bokám, általában egy jó fél órát, de múlt héten kezdtem, és fokozatosan szeretném emelni
utána 6 féle gyakorlat hasra
mondjuk a bökkenő, hogy au pairként dolgozom, szóval azt eszem, amit a hst családom kb ... tehát nincs lehetőség full speciális kajákra, viszont rengeteg a zöldség+gyümölcs
segítség! nem akarok kövéren meghalni ... :D oké, ez a vége csak poén volt .. :D ja és a legnagyobb probléma, imádok nassolni ... bármi legyen az , és ha unatkozom, elkezdek enni, mert azt gondolom, hogy éhes vagyok .. közben meg nem is ... ez ellen lehet tenni valamit ?
Krisz - elhiszem.
Kérdező - "a főtt tojással mi a helyzet" kaja.
napi energiamérleg van, edd ha éhes vagy. elég ideális táplálék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!