Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez elég mozgás szerintetek?

Ez elég mozgás szerintetek?

Figyelt kérdés
Napi 30 perc elliptikus (vagy hogy nevezik), 30 sífutós gép, esetenként meg egy kis biciklizés. Ezt heti ötször, plusz sokszor megyek szaunázni is. 87 kiló vagyok, 168 centi és szeretnék lefogyni 70-re.
2012. jan. 16. 09:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Oké, köszi a válaszokat.:)

És még annyit hogy szerinted maximum hány kilót lehet leadni egy héten rendszeres mozgással és egészséges táplálkozással?

2012. jan. 16. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:

olvasmányaim és tapasztalataim alapján 1 kilót, ami elméletileg lehetne valamivel több is. ez már lehet egyén függő. de az egészség miatt 0,5-1kg között ajánlott ezt tartani.

továbbá az első héten lehet több is, mert nem csak zsír fogy, hanem kötött víz, glikogén is, de ez kimegy hamar.

2012. jan. 16. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ha napi 5-ször eszem és normális, egészséges kajákat, akkor is csak a súlyomat tartom (míg akkor is, ha ugyanezt "bűnözéssel", időszakos szemétkaja fogyasztással teszem), míg ha napi 3-sor, akkor fogyni szoktam, még akkor is, ha mondjuk minden reggel kakaóscsigát eszem. Hozzá kell tenni: én soha nem tudok egyszerre nagy adagokat megenni, ha itthon 3 fogásos az ebéd és elkezdem a levessel, akkor ott általában meg is állok, nem fér belém a második fogás.
2012. jan. 16. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!