Ez elég mozgás szerintetek?
mert ilyenkor nincs energiahiány?
akkor tudsz valamit javasolni?
igen. többet mozogsz, de ne egyél többet. sőt akár ésszel a mostani mennyiséget is csökkentheted. bele lehetne menni, hogy sok húst egyél, zöldséget stb. de ez már kismilliószor le lett írva ezen az oldalon :)
maga a mozgás jó, azt jól gondolod, de 10-ből 10 ember ilyenkor többet is eszik, ezért írtam, hogy nem fogsz fogyni. HA, erre nem figyelsz oda.
odafigyelek, mert tudom, hogy csak mozgással nem megy.
de nekem főleg az segít, hogy kondi után valahogy soha nem vagyok éhes szóval kevesebbet eszek vacsorára. Reggel, meg nincs időm, szóval általában csak két toast kenyér meg egy kis sajt a közepébe.
Azelőtt, amikor nem jártam kondiban akkor otthon untam a fejemet és ettem... :) ezért reménykedem, hogy ezt így összeadva egészében összejön valami.
Azcél,sok kérdésnél láttam a válaszod...lenne néhány kérdésem amit nagyon megköszönnék ha válaszolnál nekem.:)
Ha kevesebb (mondjuk diétának) kajálás mellet többet mozgok akkor többet is fogok fogyni mintha csak diétázok?
Melyik a jobb? Ha 3-szor eszek egy nap vagy ha 5-ször kevesebbet?
Hetente hányszor tornázzak fél órákat?
Am bocsi az off-ért rem nem haragszotok.
És a kérdezőnek:Hajrá! Sok sikert!;))
mivel mozgással plusz energiahiányt teremtesz, és stimulálod a szervezeted, így igen, gyorsabban fogysz. ez nem növelhető a végtelenségig, mert egy bizonyos fogyás csak akkor lenne elérhető (mondjuk heti 2-3kg) ha az életvitelhez képest koplalnál. viszont további előnye a mozgásnak, hogy többet is ehetsz. több tápanyagot, több kedvenc kaját..
táplálkozás rendszerességéről vannak megosztó vélemények. a hivatalos az, hogy a rendszeres étkezések segítenek gyorsan tartani az anyagcserét, és egészséges mert állandó tápanyag ellátás van. a megosztó vélemény szerint ennyi idő alatt nem termelődik megfelelő mennyiségű epe, és az emésztés nem lesz elég jó. amíg nincs ezzel probléma, én is javaslom a napi 5 étkezést.
heti 7-szer is ajánlott lenne fél órát edzeni, azaz minden nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!