Milyen volt a mai étrendem?
Igazából kicsit elszúrtam, szóval ezért kérdezem.
"reggeli" (12-kor): fasírt, uborkával, krumplipürével
ebéd-féleség (14:30-kor): rakott káposzta
vacsora: egy marék mogyoró
+3 kocka csoki, 1db narancs
A férfiak nem a sovány lányokra buknak... legalábbis jelentős részüknek nagyon bejön,ha egy leányzón van mit nézni - fogni. Ez nyilván nem azt jelenti,hogy az bejön nekik,ha egy csaj lefolyik a székről,de gondolj már bele,elmész valakivel valahová enni,és elsírod magad,ha kiraknak eléd egy egész tányér levest és két szelet húst? Vagy nekiállsz számolgatni a kalóriákat?A legtöbb pasi ettől röhögve elmenekül,vagy sokkot kapnak.
Számolgatás helyett kezdj el sportolni.Az bejön a srácoknak. Tetszik nekik a kitartás, az önfegyelem, az,hogy egy lány az EGÉSZSÉGÉVEL törődik,nem a NADRÁGMÉRETÉVEL.
A vacsorámat onnan tudom, hogy megterveztem... :D
2. válaszoló, köszönöm a tippeket, mefogadom. :)
És az mondjuk jó, ha a mogyoró helyett eszek egy tál müzlit? Az azért nem olyan kevés, de nem is sok. :)
A mozgásnak pedig az jó-e, ha heti 3x, vagy később talán heti 4x 1 órát mozgok? (kocogás, torna).
Vagy mondjuk emellé még kéne a mindennap 20 perc kocogás? Ezt nyáron mondjuk leváltanám biciklizésre, mert azt jobban szeretem. :D
ha későn kelsz, attól még nem kell háromszor ebédelni.
egyértelműen az a legjobb, ha normális időben kelsz és 7-8 körül reggelizel, mert onnantól 3 óránként tudsz egy-egy étkezést bonyolítani.
egyébként meg ezt a nadrágméretes szöveget már láttuk. köszönjük, először tényleg jópofa volt, de nem kell mindenhova bemásolni. értelmesebb, ha mindenhva olyat írsz, ami válasz a kérdésre. köszi.
Nem 12-kor szokásom kelni, főleg hogy most nincs szünet vagy ilyesmi. De rengeteget kellett tanulnom, és egész héten 3-ig fennt voltam, 7-kor már keltem, szóval most "muszáj" volt sokáig aludnom.
Természetesen amúgy időben szoktam mindent csinálni, de köszi a segítséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!