Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt a mai étrendem?...

Milyen volt a mai étrendem? Nem ettem túl sokat? 15/80k/L

Figyelt kérdés

reggeli: egy pohár natúrjoghurt összekverve egy kevés zabpehellyel

ebéd: pároltzöldség, 5kisebb rántottgomba, egy kevés saláta

uzsi: 2narancs

vacsora: lecsó

amit ittam: 1l víz, egy pohár cukormentes icetea, egy pohár paradicsomlé

Emellett futottam 2km-t.

Ha kábé így folytatom, akk fogok fogyni ?

2011. dec. 1. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
keveset iszol
2011. dec. 1. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, emellett fogyni fogsz, csak figyelj oda, hogy sok vitamint egyél. Ja és sokan nem tudják, de a vitaminok egy része zsírban oldódó, ami azt jelenti, hogy a szervezetnek szüksége van kevés zsiradékra is. Pl olajas magvak, vaj stb.
2011. dec. 1. 19:13
 3/5 Krisz85 ***** válasza:

az étkezést felvinném napi 6 ra,

A futás jó, 2 km lófasz, egyébként a tempós gyors, monton séta éhgyomorra (majd azt követően húst egyél zöldséggel)heti 7x mehet, jobban égeti a zsírt,

A reggeli jó, pláne ha zsírszegény a joghurt, tehát light,

az ebédhez ennék húst is, narancsot felejtsd el, gyümölcscukor minek délután? totál felesleges, megy szépen zezsírba, még ha a glikémiás indexe alacsony is a narancsnak (nézz utána a google ban mi az a glikémiás index, megéri!! )

vacsorád az sajnos katasztrófa, estére sovány turó, zöldséggel, akár lefekvés előtt! sőt akkor kéne, és több sovány húst kéne enned, és némi szénhidrát sem ártana, mondjuk délutánig, este már ne egyél szénhidrátot, vagyis kenyeret, zabpelyhet, gyümölcsöt, rizst, gyrost stb stb

sok sikert, jó lesz ez csak van még mit tanulnod, olvass utána dolgoknak, body.builder.hu de van sok más oldal is!!

2011. dec. 1. 19:16
 4/5 A kérdező kommentje:
vega vagyok
2011. dec. 1. 19:18
 5/5 Krisz85 ***** válasza:
18%
gratulálok.....................
2011. dec. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!