Milyen volt a mai étrendem? Sokat ettem?
Figyelt kérdés
Reggeli: 3 abonett, kevés sajt
Ebéd: paradicsomos halkonzerv (170kcal), 1 abonett, fél paprika, 1 paradicsom
Vacsora: 2 tojás, 1 paprika, 1 paradicsom nagyon kevés tofu
2011. aug. 4. 23:29
1/7 anonim válasza:
Nem azért,de hízókúrán vagy? Én ezt két nap altt se tudnám megenni:S
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, de épp azért tettem fel a kérdést, mert soknak tartom. Úgy tudom, hogy a sajtban sok a zsír. Nagyon elszúrtam? Próbáltam utána csak zöldségeket enni. :S
2011. aug. 4. 23:41
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem sok. De számold ki a kalóriát is rájössz. Szerintem 1000 alatt van, ami kevés, nem hogy sok.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok: vicceltem:D Nem igaz,hogy nem evszed észre,hogy ez nagyon kevés:S nagyon rossz szerintem ez..
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Vigyázz, ne egyél ennyit, mert így később esel össze, és visznek a kórházba.
Idi.óta buta liba vagy, akinek fogalma sincs a fogyóról, és tsairól. Sebaj, majd ha elájulsz, befektetnek, ott majd eszel is - mert muszáj lesz. Lehet, belepusztulsz az adagokba, de az már a te bajod.
7/7 anonim válasza:
az első csak hülyéskedett nem érted? ez semmi ez reggelinek jó de ennyi
gyümölcs sehol, hús, normális főtt étel sehol, rettentően kevés
gabona sehol, (tk kenyér, barnarizs, köles, zab)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!