Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak zöldség 3 hétig?

Csak zöldség 3 hétig?

Figyelt kérdés

Ha 3 hétig csak zöldséget eszem, és napi 2 almát, valamint napi 3 liter vizet megiszom, plusz esténként megiszom egy "béltisztító" teát, aminek reggelre van hatása, akkor az mennyire egészségtelen? Tudom, hogy egyoldalú, és pl. nem eszem szénhidrátot, meg fehérjét, de ezt tisztítókúraként hallottam. 170cm vagyok, 50kg szeretnék lenni, most 58 vagyok. tudom, hogy ez nem súlyfelesleg, de modell vagyok, és 50kg-nak kell lennem 1 hónap múlva. Légyszi ne oktassatok ki, hogy egészségtelen, meg visszajön a duplája. Csak arra válaszoljatok, hogy lemehet e ezzel az étkezéssel a 8kg 1 hónap alatt? Napi párszáz felülést, és sétát terveztem esténként, mert többre nem lenne energiám ilyen étkezés mellett.

Mindig figyelni szoktam az étkezésemre, külön eszem a fehérjét a szénhidráttól, csak az utóbbi idöben kicsit nem koncentráltam oda, hogy mit eszem, ezért jött fel. De miután ledobtam azt a 8 kg-ot, visszaállok a 90-naposra, amit amúgy már évek óta követek.

Köszönöm a válaszokat!

2012. jan. 14. 09:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
azt mondják (nálam tapasztaltabbak) hogy nőknek 1200kcal a minimum mennyiség, amit már szigorúan sok fehérjével és egészségesen kell bevinni, de még a leggyorsabban fogyhatsz vele. ez alatt már izom és víz vesztés van.
2012. jan. 14. 12:11
 12/15 A kérdező kommentje:

Még az életben nem számoltam a kalóriákat.

De most kíváncsi lettem, mi fér bele 1200kalóriába...

2012. jan. 14. 12:22
 13/15 anonim ***** válasza:
szerintem te most alatta ettél a zöldségekkel, szerintem viszont ez kurv.akevés... de olyan orvos tájékoztatott engem, aki ezzel foglalkozik, tehát ért is hozzá.. tehát nőknek az 1200kcal nem veszélyesen kevés, legalábbis a gyakorlat szerint.. de ezt olyan kövér emberekkel csináltatják, akik nem is tudnak edzeni.
2012. jan. 14. 12:36
 14/15 csokissüti002976 ***** válasza:
Egyél mellé tojást! Egy tojásban van 70 kcal, meg sok fehérje, a beljesében is tele van minden jóval! Vigyázz magadra!
2012. jan. 14. 14:22
 15/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az ügynöksége követeli meg tőle, hogy lefogyjon. MIt gondolsz, azok a hülye tyúkok (akiket hiába neveznek modellnek, nem azok, pl. Zimány és Bódi) nem ugyanezt csinálják, hogy nem esznek?! Zimányról is kamuból szoktak ilyen riportokat csinálni, hogy épp az edzőteremben tolja, dehát ez csak félrevezetés, látszik az alakján (én láttam őt szemtől szembe), hogy nem izmos, csak csont és bőr, tehát koplal. Lady Gaga a másik, neki a melle is lóg, pedig még nem is szült, na rajta nagyon-nagyon látszik, hogy koplalással fogy, de nyilván neki is megkívánja a munkaköre.

Kérdező: mivel jelenleg is kimondottan vékony vagy (170 cm, 58 kg), ha 3 hétig csinálnád is ezt a diétát, akkor is max 5 kg menne le, mert nem vagy túlsúlyos. Ha 85-90 kg lennél, akkor igen, simán lemenne a 8 kg.

2012. jan. 14. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!