Ez nagyon durva?
Nem durva. Én is eszek ennyit. (168, 54) Az is ér, ha nem fizikailag mozogsz, hanem az agyad kattog. Nem tudom, hogy nézel ki, nem látom az arányaidat, de ilyen számokkal simán ehetsz ennyit. Sőt.
Csak jó volna, tényleg, ha rendezettebbek lennének az étkezéseid. Három-négy étkezés naponta, de az öt kisebb adag még jobb.
A lufi-érzés meg azért van, mert egyszerre nyomtad be (hm?) a kaját; és a káposzta felfúvódást okoz. Ha nagyon rossz, vegyél be Espumisan gyöngyöt.
Ha fogyózol, igen. Nem feltétlenül a kalória miatt (fogalmam sincs, mennyi), de szinte minden szabályt felrúgsz. Hol az 5 étkezés, hol vannak a tápanyagok, hol van itt egyensúly?
Ez nekem úgy tűnik, hogy csak akkor eszel mikor már nagyon éhes vagy, de akkor falsz. Nem jó, még ha kalóriaszint alatt maradsz is. Rendezettebb étrend kéne, ha tartós eredményt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!