Nagyon durva ez a testmagasság és testtömeg?
14 lány vagyok.
160 cm magas és 57 kg.
Szerintem átlagos.:) Esetleg próbálj meg sok gyümölcsöt, zöldséget, sovány párolt húst és egészséges ch-t (barnarizs, barnakenyér, stb) enni, és hanyagolni a cukros üdítőket, kajákat, és a zsíros dolgokat.
Ha nem sportolsz kezdj el valamit sportolni, de drasztikus diétára itt semmi szükség!!!
ha zavar rajtad egy pár kiló, az a fentebb említett módszerrel simán lejön rólad :)
Az igazság az, hogy enyhén túlsúlyos vagy.
Nem tragikus, mozgással és odafigyeléssel ledolgozható. Ami igazán fontos, hogy semmiképpen ne hízz tovább.
Megjegyzés: nem mindegy, hogy az 57 kg az zsír vagy izom rajtad, ha heti 5-ször edzel, akkor valószínűleg izom, és az jó. Ez a kalkulátor nem veszi figyelembe az egyedi jellemzőket, átlagos eredményt ad.
Ha átlagosnak érzed magad, vagyis pl. nem vagy sportoló, akkor ez enyhe túlsúly.
Gyakori Válaszadó! Így vagy tökéletes, másnak ne higgy, ha ellenkezőjét állítaná. ;)
Te pedig kedves kérdező így is jó vagy, de ha szerinted nem, sportolj, mozogj valamit!
Bírom, mikor amúgy tök normális adatokkal kiíródnak ilyen kérdések...
Természetesen amíg nem láttunk, nem tudhatjuk, de lehetsz ezzel a súllyal formás, csinos, és lehetsz löttyedt is, de alapjaiban most csak 2 szám van előttünk...)
Az a durva, hogy ilyen kérdések íródnak, akkor az, mit kérdezzen, aki 160 cm és mondjuk 95 kg?
(Nem magamra értem, de a lényeg talán átmegy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!