Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nekem napi...

Mit csináljak ha nekem napi 1000-1200 kalória elég?

Figyelt kérdés

Futok minden 2. nap, a pihenőnapokba néha beszúrok egy kis tornát.

Követek egy szálkásító diétát, ahol átlagban 1100 kalóriára jön ki egy nap. Napi 5x (3 óránkénti) étkezés, megfelelő tápanyagbevitel fedezve (fehérje stb), minden nap eszem meleg ételt és nem vagyok éhes. Ami változott lényegében az eddigi étkezési szokásaimhoz képest az az, hogy kiiktattam a cukrot, lisztet, nem sütök olajban, egészségesebb kajákat eszem, nem nassolok.

Ez most tényleg olyan rossz? 165 cm, 60 kg, 22L

2012. jan. 13. 00:30
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Ha megtalálod, szívesen megnézem. Megnyugtató, hogy nem csinálom rosszul, mert bár abszolút nem esik nehezemre követni ezt a diétát és sportolni mellette (nem éhezem, nem esek össze, ellenben rengeteg pozitív hozadékkal jár), de nem vagyok az egészségtelen fogyás híve.

Köszi Aczél! :)

2012. jan. 13. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!