Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha nekem napi...

Mit csináljak ha nekem napi 1000-1200 kalória elég?

Figyelt kérdés

Futok minden 2. nap, a pihenőnapokba néha beszúrok egy kis tornát.

Követek egy szálkásító diétát, ahol átlagban 1100 kalóriára jön ki egy nap. Napi 5x (3 óránkénti) étkezés, megfelelő tápanyagbevitel fedezve (fehérje stb), minden nap eszem meleg ételt és nem vagyok éhes. Ami változott lényegében az eddigi étkezési szokásaimhoz képest az az, hogy kiiktattam a cukrot, lisztet, nem sütök olajban, egészségesebb kajákat eszem, nem nassolok.

Ez most tényleg olyan rossz? 165 cm, 60 kg, 22L

2012. jan. 13. 00:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha úgy gondolod küldjél, és megmondom.

Elárulom, testtömeg indexem nekem is teljesen normális, mégis látszik, hogy van valamennyi zsír a hasamon. Viszont ami van nem zavar. Ha nagyon zavarna akkor komolyabban edzenék, és zsírégetőznék, de minden bizonnyal a 0% zsír állapotot nagyon nehéz fent tartani. Most egészségesen táplálkozok, nem éhezek, néha édességeket is megengedek magamnak, és sportolok, és egy egészséges súlyt tartok fent.

2012. jan. 13. 13:14
 12/21 A kérdező kommentje:

Hát ebben különbözünk. Persze, én sem tartom magam "kövérnek", de zavar a felesleg, mert nem átlagos testet szeretnék, hanem jót, a tőlem telhető legjobbat.

Egy szép testen minden jól áll, nem kell takargatni, nem kell nézni hogy most keresztbe vagy hosszan futnak a csíkok. Szeretnék úgy elmenni vásárolni, hogy mindössze annyi dolgom legyen, hogy a jobbnál jobb ruhák közül kiválasszam azt, ami a legjobban tetszik. Nadrág fölött kibuggyanó háj és egyéb takargatnivalók nélkül.

Nincs az a csoki, amit lecserélnék arra, hogy duzzadó önbizalommal járok-kelek az emberek között, és a férfiak megfordulnak utánam. Semmi étel, semmi finomság nem ér annyit, mint a tudat, hogy szinte akárkivel járhatnék, akárkit választhatok, hogy a lányok és fiúk egyaránt szépnek tartanak.

Egyre jobban érzem magam, az évek óta tartó egészségügyi problémáim megoldódni látszanak mióta diétázom és sportolok, és jó úton haladok a célom felé. Úgyhogy nekem mondhat a BMI akármit, addig fogom csinálni, míg azt nem látom a tükörben, amit látni szeretnék.

2012. jan. 13. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Valamit valamiért. Ha neked így tetszik csináld így. Csak ne legyél csontkollekció, mert az se szép.

Esetleg még annyit javaslok számold át újra a kalóriát, stb, hogy biztos annyi, amennyinek gondolod.

2012. jan. 13. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
49%

nem gyenge célok.

ha rendesen edzel, aktív vagy, figyelsz a kajára ez mind mehet is. megjegyzem, pont azért nem lassítanám le az anyagcserét, mert egy ilyen aktív, fa.sza csajnak pörögni kell, hiszen sokat edzel, kondiban tartod magad stb.

2012. jan. 13. 17:27
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát én próbálom nem lelassítani az anyagcserét. Tényleg nem koplalni akarok és csontkollekció sem szeretnék lenni.
2012. jan. 13. 17:30
 16/21 anonim ***** válasza:
49%

jjo, ki lettem képezve, nőknek 1200kcal-os étrend teljesen használható fogyás alatt. méghozzá olyan szempontokat figyelembe véve is, hogy izomvesztés, diéta hosszabb távon, mindezek szerint biztonságos.

hát ki vagyok én, hogy észérvekkel és orvosi gyakorlatokkal vitatkozzak? úgy hogy a józan ész és a gyakorlat nevében is csinálhatod.

2012. jan. 13. 17:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Remélem, ez nem irónia akart lenni, mert te azon kevés ember egyike vagy, akinek adok a szavára. :)
2012. jan. 13. 17:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzátennék, hogy a megfelelő vitaminbevitelre is figyelj.
2012. jan. 13. 20:44
 19/21 A kérdező kommentje:
Szedek vitamint! :)
2012. jan. 13. 20:47
 20/21 anonim ***** válasza:
49%

nem irónia volt.

egy orvos, aki ezzel foglalkozik, konkrétan leírta hogy megfelelő protein, vitamin (tápanyag) bevitellel se nem vészes az anyagcsere lassulása, se nem vesztesz sok izmot, úgyhogy ezen fölösleges parázni. ha érdekel belinkelem mit írt, mert én mindig is korrekt voltam (kivéve amikor nem) és ha valaki nálam (esetleg) jobban ért valamihez vagy tapasztaltabb, akkor adok a szavára. vagy hagyom a témát de elismerem hogy biztos nem mond hülyeséget.

egyébként hasonló volt a kérdés mint a tiéd, ha érdekel előkereshetem..

2012. jan. 13. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!