Ezzel tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Délelőtt zabkását + gyümit ennék, ebédre abból amit anyum főz, egy normális adagot, ami nem sok de nem is kevés, vacsira szintén zabkása( 50g) zabpehelyből.2012. jan. 12. 18:21
1/6 anonim válasza:
Nem egészséges fogyás, amint abbahagyod, felszeded a dupláját. Jó lesz?
2/6 anonim válasza:
Hát bocs de ez nem elég még tornázni is kell
3/6 A kérdező kommentje:
Minden nap 30-40 percet kocogok mellé.
2012. jan. 12. 20:24
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Akkor mit tudnál nekem ajánlani, de most komolyan. Havi 3-4 kg-ot szeretnék fogyni. Összesen kb. 10-12 kg-tól szeretnék megszabadulni.
2012. jan. 12. 20:33
5/6 anonim válasza:
hát nekem úgy sikerült 10-15 kg-ot fogynom hogy nem koplaltam, 3óránként ettem keveset, az itthon lévő legkisebb tálat fogtam be, salátástálnak is kicsi lenne, az az én adagom. plusz napi 20perc mozgás. nem koplalsz, felgyorsul az anyagcsere. Sajnos egészségesen csak részben tudok enni pénzhiány és suli miatt...
6/6 A kérdező kommentje:
köszi! Ez a többször keveset jó ötlet! :)
2012. jan. 13. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!