Le lehet fogyni 3 hét alatt 5 kg-ot?
Figyelt kérdés
68 kg-ról indulna.
Milyen módszerek a leghatásosabbak?
Valami comb vékonyító gyakorlat?
2012. jan. 12. 13:09
1/10 anonim válasza:
kevesebbet kell enni mint amennyire tömegtartáshoz szükséged van!
3 hét alatt 5 kiló: még az alapokat sem ismered, de a cél már is egy profi fogyás.
2/10 anonim válasza:
Rubint Rékának van comb/popsi DVD-je.
3/10 anonim válasza:
Rubint Rékét pi.csán fogom rúgni, ha feltalálja a helyi zsírégetést.
4/10 anonim válasza:
3 hét alatt öt kilót fogyni egészségtelen. Mozogni kell, több gyümölcsöt enni a gyorséttermi szenny helyett,és odafigyelni magadra. De 3 hét alatt öt kilóval csak a szervezeteddel cseszel ki...meg saját magaddal...
5/10 A kérdező kommentje:
Értettem! :) Akkor kitolva három hónapra!
2012. jan. 12. 14:00
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves Aczél! úgy beszélsz a fogyásról mintha valami sport lenne, amúgy is csak azt kérdeztem, hogy lehetséges-e ^^
2012. jan. 12. 14:04
7/10 anonim válasza:
Aczél, nem helyi zsírégetés, hanem kifejezetten egy 20 perces talajtorna fenékre és combra, a végén egy pici hasizom gyakorlattal.
8/10 anonim válasza:
sport, fogyás, hízás : mindegyik a testeddel történik.
3 hónap, nagyon helyes!
9/10 anonim válasza:
2 hónap alatt is simán lemegy, és az már egyáltalán nem egészségtelen ütem.
10/10 anonim válasza:
ha meg nem helyi zsírégetés, akkor nem lesz vékonyabb a combja.
a témához kapcsolódik, hogy a teljes testet edzve (értelemszerűen) több energiát is lehetne elégetni, ami a fogyáshoz is logikusabb lenne, de ez már tényleg csak magánvélemény, erre meg miért lenne kíváncsi bárki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!