Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nő, aki 80 kg-ot fogyott-mit...

A nő, aki 80 kg-ot fogyott-mit szóltok a módszeréhez?

Figyelt kérdés

Itt a videó,ha nem láttátok a tévében.

[link]

2012. jan. 12. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:

hát ennek se lesz jó vége hosszú távon... 1000 kalória elég kevés...

persze NAGYON nagy dolgot vitt véghez. de 2 lehetőség van. vagy nem fogja bírni ezt a koplalást és villámgyorsan visszaszed 20-30-40 kilót, vagy előbb-utóbb megbetegszik a kalóriamegvonás miatt.

látszik is hogy gyors volt a fogyás, mozgás nélkül, borzalmasan néz ki a hasa :S

és az utolsó mondat, hogy meg tudja állni, hogy ne fogyjon többet... akkor fel kéne tornáznia magát 1500-ig legalább, mert ez így elég húzós.

ennek ellenére MINDEN ELISMERÉSEM az övé!

2012. jan. 12. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Elismerésem a kitartásáért, csak nehogy átessen a ló túloldalára...
2012. jan. 12. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni hogy néz ki!Az élete veszélyben van!
2012. jan. 12. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:

kur.vakeveset evett.

feltankolta magát éveken át, és mennyi idő alatt fogyott? csak én nem látom a hízás és a fogyás között az egyensúlyt?

2012. jan. 12. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem merném megnézni, hogy néz ki a bőre a ruha alatt.
2012. jan. 12. 18:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem mind tudjuk,hogy nem normális dolog 10 hónap alatt 80 kg-ot fogyni,ráadásul a nő már kissé megszállott lett,de ezek ellenére nagyon ösztönző amit véghez vitt.

Én közel 30 kg-ot híztam néhány hónap alatt a cigi,pia,éjszakai élet elhagyása,és a saját gyengeségem miatt. Ettől persze gátlásaim lettek,nem szeretek emberek közé járni,és szinte mindig itthon gubbasztok,és ez már lassan két éve így van. Ekkora súlytöbblettel úgy gondoltam már nem fogok tudni mit kezdeni,és majd így kell élnem. Pedig fiatal vagyok. Most viszont,hogy láttam ennek az embernek a sikerét én is belekezdtem. Kicsivel többet eszem mint ő,mert azt olvastam,hogy 1200 kcal alá nem ajánlott menni.

2012. jan. 12. 18:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ezzel a módszerrel fogytam,csak több kalóriát vittem be valamiennyivel és sportoltam mellette.

Ha meg valaki 80kilót fogy,az csinálhatja akár milyen lassan,akár milyen egészségesen és akármennyi sportal mindenképpen csúnyán lógni fog a bőre. Sajnos ez van. Nem szabad ennyire meghízni,mert maradandó károsodásokat lehet szenvedni...

2012. jan. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!