Ez a diéta sport mellett szerintetek mennyi idő alatt szabadít meg 10-15 kg-tól?
Figyelt kérdés
22 éves lány vagyok, 170 cm, és 70 kg. Legkésőbb nyárra 55 kg szeretnék lenni. Az ADF diétát szeretném kipróbálni, aminek a lényege, hogy egyik nap normál szokásod szerint étkezel, másnap pedig maximum 500 kalóriát ehetsz, és ez a két nap ismétlődik végig. Persze a normál napokon sem falnám fel az egész hűtőt, csak mértékkel ennék, pont hogy jóllakjak. Emellett szobabicikliznék. Az evős napokon 2 órát tekernék. Egyet reggel, egyet este. Az 500 kalóriás napon 1 órát tekernék reggel, mert többhöz szerintem nem lenne energiám. Mit gondoltok? Ez így sikerülhet?
2012. jan. 12. 15:59
1/2 anonim válasza:
2/2 Netta46 válasza:
Szia, szerintem ki lehet próbálni, de ha 1 hónap után nem történik semmi változtass, a leghatékonyabb ha változatosan étkezel és max 1600 kalória mellé sportolsz napi szinten 1 órát. Szerintem kezd feszesebb étkezések amin utána picit engedhetsz ha elkezdesz fogyni. Nekem 20kg sikerült 6 hónap alatt (178cm 86kg voltam és most 66 vagyok) az első 10kg kb. 1- más fél hónap alatt le ment étrend változtatással kevés sportolással: se hús se tejterméket nem fogyasztok, nekem be vált. Nem azt mondom hogy te is ezzel fogyj, hanem hogy találd meg azt ami a te szervezetednek a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!