Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni kb 40...

Allerima kérdése:

Le szeretnék fogyni kb 40 kg-ot. Nem is olyan rég, még 60 kg voltam, most 105-106 kg a súlyom 168 cm-hez. Nem mértéktelen "zabálással" értem el. Mivel lehetne leadni?

Figyelt kérdés
Nem hiszek a csodákban, nem számít ha nem tudom hónapok alatt leadni, csak ötleteket szeretnék kérni. Kérlek ne írjatok bántó megjegyzéseket (azokat kapok eleget), csak az írjon, akinek tényleg van valami jó ötlete, vagy kipróbált és bevált módszere.
2012. jan. 12. 14:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bár nem tudom, hogy ez mennyire lehet örökletes...
2012. jan. 12. 15:20
 12/15 anonim ***** válasza:
látod pont ebben az esetben okkal lehet erre gyanakodni.
2012. jan. 12. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Keress rá a PCO szindrómára, nézd meg a tüneteket. Azok szoktak ilyen szörnyen gyorsan hízni.
2012. jan. 12. 15:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Jól van :D PCOS-em van, arra szedtem egy gyógyszert: Cypromix-et.

Jó gyógyszer, csak néha fájt a petefészkem, most is szinte alig. Nem akartam leírni, de nincs értelme már nem leírni :D de emellett más problémák is előjöttek ezért kell elmennem endokrinológiára :D köszi a választ.

2012. jan. 12. 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:
szia! én is annyit szeretnék leadni, kíváncsi vagyok te haladtál e azóta? hátha jársz még erre és olvasod :) sok sikert!
2012. márc. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!