Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek a tornája jobb?

Kinek a tornája jobb?

Figyelt kérdés
Rubint Réka vagy Bíró Ica?
2012. jan. 10. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Én Rubint Rékára tornáztam régen elég sokat, de nem sok eredménnyel. Most kipróbáltam Jillian Michaelst, aki nagy sztár lett Amerikában, szerepelt a Nagy fogyásban edzőként stb. Nagyon dicsérték, főleg a 30 Day Shred c. DVD-t. Letöltöttem, és hihetetlen, 2 nap után ÉRZEM, hogy változik a testem, hihetetlen hatékony, és a gyakorlatokat, valamint a két nő stílusát, hozzáállását összehasonlítva Réka nyomába sem ér az amcsi csajnak.

Szerintem próbáld ki, ez egy 30 napos program, napi fél órát kell rászánni. Biztos, hogy lesz eredménye.

2012. jan. 10. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:

egyiké sem...a kerti mozgás...lombgyűjtés, ásás, favágás...persze hobbiból...nem kényszerből...

emellett a kondipad kiegészítésnek kiváló...már negyven rugóért kapsz, és minden izmodat megmozgat tetszés szerint...kis helyen elfér, olyan szálkás lehetsz, hogy csak na...persze ez vicc volt...a mindennnapokban elég, ha karbantartod az izmaid..azok meg tolják fel a kazettájuk...

2012. jan. 10. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Első válaszoló, tudnál linket küldeni, hogy honnan lehet letölteni ezt a DVD-t?
2012. jan. 10. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha van torrent kliensed, innen letöltheted a DVD-t.

Nem engedi a GYK hogy beillesszem a linket, így kicsit trükköztem:

A linkben a három csillagot cseréld ki arra, hogy "the"

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. jan. 10. 19:37
 5/8 anonim ***** válasza:
köszönöm szépen! :)
2012. jan. 10. 19:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!:)

Első válaszoló, ez az oldal nem vírusos ugye?:):D

2012. jan. 10. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem. Csak a "Torrent letöltése" linkre kell kattintani, majd megnyitni a torrent fájlt egy klienssel.
2012. jan. 10. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:
ez a csaj tényleg jónak tűnik! én is kipróbálom :)
2012. jan. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!