Ezek jó kiegészítői lesznek a diétámnak?
Napi kaja:
2 szendvics: 1-1 bajor rozsos zsömle, sonka, jégsaláta
ebédre általában csirkemell, hal, ritkán van "hizlaló" kaja
késő délután 1-2 alma, narancs, vagy valami gyümölcs
vacsira meg egy kis adag az ebédből, vagy 100 g sonka (jó minőségűt eszek csak, 96% hústartalmú)
Bevallom, megeszek még kb 200 kcal-nyi édességet is, de erről le fogok szokni.
Emellett heti min 4x szobabiciklizek 37-40 percet, 4-es fokozaton (8 fokozat van, ezt is növelni szeretném. az időtartamot nem tudom növelni sajnos)
Tehát eddig havi kb 1,5 kg-t fogytam, vagy ennél is kevesebbet. Már nagyon elegem van, ilyen tempóban sose fogok lefogyni. Tehát be akarok ruházni azokra a termékekre amit linkeltem. Eddig nem szedtem semmit sem amúgy.
Jelenleg 101,5 kg vagyok. 2010 novemberében 119 kilóról indultam (bár pl tavaly nyáron alig mozogtam, sokat ettem, csak súlyt tartottam...)
Vélemények?
Szia!
Ha gondolod priviben küld el az email címet és tudok neked küldeni egy tuti étrendet, csupán 4 hetes nem kerül több tízezer forintba, és ahhoz tudod viszonyítani a tied!
22/L
vélemény, hogy ha egészséges az étrended (se nem túl kevés, de nem is sok) akkor le fogsz fogyni.
ha nem fogysz elég gyorsan, csökkenteni kell főleg a bevitt szénhidrátok mennyiségét (hordozóik: kenyérfélék, rizs, krumpli...)
a-z multivitamint: negatív kritikám, hogy mindenből 100%-ot tartalmaz. ez nem sok, ne tévesszen meg hogy ez elég. lehet nem lenne sokkal drágább egy jobb multivitamin, de ez csak az én véleményem. már ez is jobb mint a semmi!!
karnitint szintetizál a szervezeted. ezért eszel húst, meg normális tápanyagokat, emlékszel?
króm "ó krómforrás a sörélesztő, minden teljes kiőrlésű gabonaféle, a tojássárgája, a sajt és a melasz."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!