90naposozok, de kb csak 5kg ment le, és szerintem nem jó ez a diéta, inkább árt. Ha ezt követném (lent) sikerrel járhatok?
Figyelt kérdés
170cm vagyok, 78 kg-ról indultam, most kb 73 kg vagyok. Szeretnék lefogyni 63-65kg-ra. Azt gondoltam ki, hogy sok zöldséget, reggelire gyümölcsöt eszem. Sok fehérjét, pl: sovány joghurt, nem zsíros tej, tojás, sovány húsok könnyen elkészítve, sajt(pl mozarella ami könyebb). Szénhidrátot csak max. 3óráig ennék, és nem minden nap. csak teljeskiőrlésűt vagy tönkölyt, esetleg néha 1-2 kocka étcsoki. 6 után semmit, vacsira pedig zöldséget. Sok foyadék: zöldtea, mate tea, szénsavmentes ásványvíz.
Am teniszezem most, és hobbi szinten gondoltam még a futást, ugrókötelezés és eljárnék konditerembe.
2009. máj. 24. 13:58
1/3 A kérdező kommentje:
Holnaptól szeretném így csinálni, és felhagyni a 90 napossal (ma van a 68.nap) de nem merem abbahagyni, nehogy visszajöjjön rám sok kiló.. és szeretnék nyáron jól kinézni bikiniben. A másik célom pedig, hogy szeptemberre (suli kezdés) ha úgy tetszik levékonyodva, újúlt szép külsővel mehessek a többiek közé.
2009. máj. 24. 14:01
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen a hasznos választ!:)
2009. máj. 24. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!