-15 kilotol kéne megszabadulnom. De hogyan?
Figyelt kérdés
175 és 75 kilo vagyok ami szerintem már sok. nap 8 órát dolgozom 3 műszakba nincs idöm szinte semmire..mégis hogy tudnék lefogyni? nyárra elérhetem a célt? milyen diétát csináljak? mozgásra nincs idöm minden idömet a munka veszi el. otthoni mozgást mit végezzek? eredményes lehet?2012. jan. 8. 11:54
1/3 anonim válasza:
Itt minden le van írva. Találsz étrendeket, edzésterveket.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. jan. 8. 12:16
3/3 anonim válasza:
fogyásmesteren biztos le van írva, hogy kevesebbet is elég enni, sőt a kevesebb néha több (ha tápláló ételeket eszel).
otthoni edzésnek: youtube, Zuzana, és keresel pár videót, és ha van 5 perced, vagy 1 órád, nekiállsz dolgozni.
nem csak nőknek jó, az erőedzés videója egy harcművész férfinak is teljesen jó terhelés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!