Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 60 kilótól kellene megszabadul...

60 kilótól kellene megszabadulnom. Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
2011. nov. 28. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:
60kg az nagyon nagy súlyfelesleg, egyszeru fogyokuraval semmikeppen, teljes eletmodváltás kell. nem irtad, hogy mennyi kilorol szeretnel lefogyni, de elso dolog lehet az lenne a legjbb ha felkeresnel egy orvost, és tole kernél tanacsot, mert nem akarok rosszat neked, de ilyen nagy suly lehet pajzsmirigy rosszulmukodese miatt is..ez az en veleményem :)
2011. nov. 28. 01:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is azt javaslom, h az orvosod szigorú ellenőrzése mellett és a tanácsait követve kezdj bele a fogyókúrába. 60 kg sokkal nagyobb súlyfelesleg annál, amivel egy átlag ember rendelkezik, így úgy gondolom, h különösen fontos, h az egészségedet ne veszélyeztesse, ráadásul mozogni is csak valami nagyon minimálisat tudsz majd így eleinte.
2011. nov. 28. 03:10
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
én kb 60-70kg-tól szabadultam meg (az első 50kg-tól 3 hónap alatt... téli időszakban váltam meg, nem kell szerintem ragoznom, hogy pár hónapig antibiotikumon éltem, és kb egy bő fél év kellett míg lelkileg és egészségileg rendbe jöttem) saját magam orvos nélkül, 1 héten: csak víz, vitaminok meg pl 1-2 jó reggelt naponta, hét végére beszűkült a gyomrom, nekiálltam eszeveszett módon edzeni, és az is hozta az eredményt(nem lógott utána a bőröm, nem repedezett be, semmi nyoma, és teljesen feszes mindenütt:), másrészt kizártam az étkezésemből a cukrot, olajat, zsírt, fehér lisztből készült pékárukat, és természetesen hatalmas ambíció, kitartás és erőfeszítés kellett, hogy véghez tudjam vinni az akaratom... és sikerült. Bár eleinte mindenki azt hitte, hogy beteg vagyok... de hálaég nem, csupán ezt akartam. Mára már fashion kategóriás modell vagyok... bár én is ajánlom, hogy konzultálj orvossal mivel én is elég sokáig betegeskedtem ez időtájt, mivel elvesztettem a súlyom nagy részét és az vitt a szervezetből mindent. amúgy sok sikert és kitartást kívánok, ha nekem ment neked is menni fog:))
2011. nov. 28. 03:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Kezdd az orvosnál, szerintem is.

Jórészt húson és halon, és nyers zöldségeken élj, tejtermékeken.

Először gondolom csak a gyors sétát fogják ajánlani, meg a sétát hegyre fel. Járj sokat kirándulni, egyre nagyobb tempóban gyalogolj felfelé. Biciklizz.

Aztán lehet majd úszni is.

Ja, és súlyzózz! Az nagyon fontos és hatékony! Ezt kövéren is lehet. Persze csak fokozatosan.

Ha már leadtad a felét, lehet kocogni, majd futni is.

Szerintem szánj rá egy évet.

2011. nov. 28. 04:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget! Az az igazság, hogy 20 éves és 145 kiló vagyok kb. Ennek ellenére focizok kispályán, ha kell akkor sprintelek a labdáért, tehát a mozgásban nem hátráltat a súlyom, csak lassabb, fáradékonyabb vagyok. Nem hinném, hogy pajzsmirigy )bár már mondta orvos hogy nézessem meg), de az egész családban mindenki túlsúlyos nálunk, csak nem ennyire, mint én. Én is arra gondoltam, hogy cukros üdítők, alkohol, édesség, zsír és kenyér először tiltólistára kerül, és minden este eljárok futni, kocogni, emelett súlyzoznék, felüléseket csinálnék.
2011. nov. 28. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha az orvos azt mondta, akkor nézesd meg. A pajzsmirigy komoly problémákat okozhat, legalább afelől megnyugodhatsz.
2011. nov. 28. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 140 kg-mal kezdtem az életmód váltásomat. Szerencsére ezúttal jó módszert választottam,mégpedig az Update-et. 4 hónap alatt sikerült lefogynom 22 kg-ot. (25.szülinapomon kezdtem) Tudom,még van hátra bőven,de nem éhezem,nem kell nélkülöznöm, a bőröm is viszonylag rendben van..

Ha kérdésed van szívesen válaszolok.

2011. nov. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!