Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni, hogy hogy...

Tudnátok segíteni, hogy hogy folytassam a fogyókúrám?

Figyelt kérdés
(19/L) 163cm vagyok és 90,3 kg-val kezdtem fogyókúrázni 3 napja, most 88,3kg vagyok. Nem eszek kenyeret, helyette extrudált kenyeret eszek, puffasztott riszt, májkrémet, kefírt, joghurtot, almát. Naponta megiszok 1,5L zöld teát és mellé még kb 1 L vizet. Naponta lovagolok, ha tudok, de legalább hetente 3szor.
2012. jan. 6. 12:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de elég bunkó vagy!! Ez nem úgy mnegy h fél évre lerakom pihenni a lovat!! Ha nem értessz a lovakhoz, akkor ahhoz ne szólj hozzá!!!
2012. jan. 6. 16:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem a lovaglás miatt híztam meg, a lovaglás nagyon is jó, hanem azért mert nem figyeltem oda a táplálkozásra!!!! :)
2012. jan. 6. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Ok ! A pacipihentetést viccnek szántam..a többit nem . Inkább fogadd meg a tanácsokat ,mert 19 évesen kicsit gáz a 90 kg ,nő létedre!
2012. jan. 6. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Így van ... :D
2012. jan. 6. 16:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyébként hiába bunkózol itt jobbra-balra. Ahelyett ,hogy ott ülsz a géped előtt menjél el mozogni... Várod itt a csoda válaszokat a mázsás súlyodra. Indulj el mozogni!!!!
2012. jan. 6. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!