Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tdja vki mennyi plusz...

Nem tdja vki mennyi plusz kalória kell szoptatáskor? Fogyóznék, számolom a kalóriákat. Oldal ahol válaszol is szakértő?

Figyelt kérdés
A 1300 kcal most hogy szoptatok még napi 7-8szor nagyon kevésnek tűnik, nincs mellette elég tejem és éhes is vagyok. Kérdeztem már jó pár oldalon dietetikust de egyszerűen sehol se érkezik válasz. Ez olyan bonyolult dolog lenne?
2012. jan. 6. 09:58
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
egy korty tápszert nem kapott még! és nyilván nekem is az az első hogy szoptassak, de még sokáig szeretnék és mint írtam 2200-2400 kalória mellett csak hízok folyamatosan!! 177 centihez 79 kiló vagyok, mikor a kórházból hazajöttünk 74 voltam és az is még túlsúly...
2012. jan. 6. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:

nézd meg youtube-on, 'Zuzanne workout' keresésre miket ad ki. ha azokat a videókat megtalálod, amikre gondolok (megtalálod, ezért írtam mire keress rá) akkor látsz nem könnyű gyakorlatokat, amikre még én is azt mondom, hogy hát végül is..

de mondjuk azért, mert alap erősítő gyakorlatokat csinál a nő, amin nincs mit leszólni, jók ahogy vannak. hátizmot hanyagolja, ez az egy hiba amire figyelni kell.

2012. jan. 6. 15:43
 13/15 anonim válasza:
2012. szept. 22. 09:27
 14/15 Antal-Pap Judit válasza:
100%
kaloriabazis.hu Nekem csak ez vált be. Mindenki nevet, hogy méricskélek, de sikerült 1 év alatt 13 kilót leadnom úgy, hogy 1 héten csak 3-4 alkalommal tudtam betartani. Mivel szoptattam, ezért úgy állitottam be a mércét, mint aki kemény fizikai munkát végez. Kb. napi 1900-2000 Kcal-val inditottam naponta, amit a súlycsökkenéssel lejjebb vittem fokozatosan, ahogy a rendszer kivánta. Előtte csak hiztam, hiába mondták, hogy szoptatással olvadnak a kilók! Biztos igy van ez azoknál, akik nem zabálósak! Igy a folyamatos eszegetésnek szabtam igy gátat. Aztán jött egy újabb terhesség, és kezdhetem újra. De nem bánom! Bár tapasztalatom szerint érdemes kivárni a kisbaba fél éves korát, amikor mást is elkezd enni, mert addig mindent visszatart a szervezet. Most a 3. gyereknél kb. 2200 kcal-t állitottam be, amivel stagnálok, de súlyos kihágások is beleférnek. Nekem most az a célom, hogy ne hizzak. A kisbabám 3 hónaposan nagyon duckó az anyatejtől. Tudomm, hogy azért lassaabb az anyagcserém. Ha fél éves lesz, fokozatosan csökkentem a kalóriát. Az édességet kicsit vissza kell fogni most, ennyi. A 13 kg-ot sem önsanyargatással adtam le, hanem lusta voltam méricskélni. Mivel le kell mérni, ezért nem tömök mindent a számba, ami a kezem ügyébe esik. Néha nem árt tornázni! A lényeg, hogy nyugalom, majd eljön a karcsúság ideje is, ha nagyon akarjuk.
2014. júl. 15. 12:30
 15/15 Antal-Pap Judit válasza:
100%
Az 1300 kcal szerintem senkinek sem való! Legfeljebb kórházi körülmények között. Lassan, fokozatosan kell fogyni!
2014. júl. 15. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!