Lehetséges júniusig/júliusig ennyit fogyni? (kép lent)
2012. jan. 5. 22:01
11/13 A kérdező kommentje:
[link] látva az ilyen képeket, azt nem hiszem el, hogy lehetetlen. csak azt nem tudom, ennyi idő alatt lehet-e.
2012. jan. 5. 23:05
12/13 anonim válasza:
na most ez relativ, mert arcot nem látok, szoval kepnek nem hiszek, nem biztos h ugyanaz a csaj a ketto..jo ha ezt akarod hallani akkor lehetséges lefogynod, kb 2évig 500kcalt egyél..es sportolj, sokat sportolj h legalabb formas legyel ne anorexias...es 2ev mulva juliusra ugy nezhetsz ki ahogy akarsz..bar en ketlem, de hat..ép észre nem hagyatkozol akkor csak áltassad magad..
13/13 anonim válasza:
ésszel sosem lesz olyan, mert ésszel nem hoz olyan döntést, hogy leépíti az izomzatát.
japó csaj, genetika. szerintem egy éhező europid is lehet olyan vékony. a nem szeretett példát felhozva: bármely fogolytáborban bárki kinézhet úgy (és soványabban) mint a hölgy a képen, csak mi szeretjük mindig az egészséget belevinni a fogyásos kérdésekbe.
lehet mi vagyunk hülyék, engem jól kioktattak erről..
csak most mást tanulok, úgy hogy fölösleges volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!