Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hónapja szültem és lóg a...

3 hónapja szültem és lóg a hasam, van erre valami hatásos edzés? Mit tegyek hogy ha nem is tűnik el egészen de lejebb adjak belőle?

Figyelt kérdés
válaszokat köszönöm
2009. máj. 23. 10:52
 1/2 anonim válasza:

Ha szoptatsz még, napold el a kérdést!!!!

Ha már nem, akkor a fogyis kérdéseknél adott válaszokban találsz rá egy csomó választ, ami a fogyást illeti (cardio edzések). Más dolog a bőr kinyúlása miatti lógás, ehhez ugyanis sokkal több türelem és idő kell, ezért nem szabad gyorsan fogyni sem, a kitágult bőr ugyan visszahúzódik egy idő után, de ez nem mindig zökkenőmentes.

2009. máj. 23. 10:57
 2/2 anonim ***** válasza:
nem tudom, a te hasad mennyire lóg. picit megereszkedett az enyém is. 3 hónappal a szülés után azt hittem, sosem lesz a régi. mostanra alakulgat, 7 hónapos a picim. idő, étrend és mozgás. ez a 3 együtt, és menni fog. szoptatás alatt ne diétázz, inkább mozogj keveset.
2009. máj. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!