Tejföl vagy joghurt hizlal jobban?
Fogyjak.
Hogy lehet egy joghurt 20%-os? A tejföl a tej "zsirja". A joghurt a zsirtalanitott aludttej némi egyszerűsitéssel. Nem lehet 20%.
zsír hozzáadása nélkül. miért ne lehetne tejzsírt hozzáadni?
alapvetően minden tejtermék erősen megemeli az inzulin szintet, ekkor a test elszállítja a tápanyagokat, tehát lehet ezt nevezik "hizlalásnak". de ez a fogalom még így is téves. ez az inzulin szint emelés legfeljebb a cukorbetegség kialakulásának kedvez sajnos.
olvasd el az energiatartalmukat, Kérdező. amúgy a zsírok a legnagyobb energiahordozók. ha a joghurtban jelentősen több zsír van, akkor több energiát kap a tested, ha ma már eleget ettél, akkor a többől többet is tud elraktározni.
számít még, hogy a joghurt cukrozott-e.
dehogy találkoztam. én nem eszem tehén tőgyváladékot, nem is néztem.
fogalmam sincs kinek, miért érdeke, finom-e az stb., én nem eszem ilyeneket (natúrt sem) de ha ennék, akkor az a leghagyományosabb joghurt lenne, lehet magam készíteném, biztos hogy 20% zsírtartalmút nem vennék. valóban semmi értelme, lehet valami hiba csúszott a dologba.. a tejzsír a legértékesebb tejipari komponens, belecsűrni egy joghurtba oszt jól van, ez teljesen ismeretlen gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!