Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az baj, ha most még ennék...

Az baj, ha most még ennék valamit? De nem szeretnék hízni. Kefír van itthon, joghurt (natúr), gyümi, aszalt füge, mozzarela. (? )

Figyelt kérdés
2011. dec. 2. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis natúr joghurt egy almával nem fogja nagyon megdobni a kalóriabeviteledet.
2011. dec. 2. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is akár a kefír, akár a joghurt még megbocsátható. Gyümiből az alma, paradicsom is elmegy mérsékelt mennyiségben. Az általad felsorolt többitől óvakodj, az "ördög küldte rád". :)))
2011. dec. 2. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem, nyugodtan eheted, amelyiket jobban kívánod.
2011. dec. 2. 18:45
 4/4 anonim ***** válasza:

én meg szeretnék egy repülőt. egy kisebb pont elférne itt az utcán. de ez mondjuk nem baj. vagy igen?

ha eleget ettél ma, akkor miért ennél még? ha kajás vagy, akkor holnap kevesebbet egyél nap közben, és estére rakj nagyobb étkezést. amúgy amiket írtál, a mai nappal semmit sem fognak befolyásolni..

ha minden nap tejterméket eszel, vagy minden nap egy kicsivel többet eszel mint amire szükséged van, annak lesz lassan hatása.

2011. dec. 2. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!