Mit csináljak, ha nem lakok jól a fogyókúrás
kajáktól?
Figyelt kérdés
Az előbb ettem, de nem volt elég. :(
2009. máj. 22. 16:55
1/7 anonim válasza:
Rögtön evés után nem is fogod jóllakottnak érezni magad, evés után kb. 20 perccel már nem fogod érezni az éhséget.
Sajnos ezzel én is így vagyok, szintúgy fogynék és néha majd' megőrülök, de muszáj megálljt parancsolni magamnak, mert nem akarok 45 évesen ez szétfolyt hájpacni lenni.
Sokan mondták nekem, hogy evés előtt igyak vizet, akkor kevesebb kaja fog belém férni, meg ha nagyon éhes vagyok, akkor igyak vizet, az egy picit megtölti a pocit. Hát nálam ez nem jött be, még éhesebb lettem tőle.
Egy kis önuralom is sokat segít!
2009. máj. 22. 17:20
2/7 A kérdező kommentje:
ettem főtt 2 tojást 2 paradicsommal. Utána egy Activiát, mert nem bírtam ki. Előtte megkóstoltam az Abonettet, mert még nem ettem olyat soha. Az a baj, hogy ma nem ebédeltem, mert munkából későn értem haza.
De nem tudom, hogy fogom bírni a továbbiakban. Hiába tartanám be a napi evés rendszert, a zöldségektől nem tudok jóllakni. Tudom, lehet csirkehúst enni, meg halat, de mégis furcsa, hogy szabályozva van a kajám. Tudom, hogy így egészségesebb, mint amikor tésztát tésztával eszek, de furcsa. Remélem megszokom.
2009. máj. 22. 17:37
3/7 anonim válasza:
rövid iső alatt meg lehet szokni. én is nagy kenyérevő voltam, pár éve viszont nem eszem kenyeret (tésztát, rizst, cukrot sem...)
2009. máj. 22. 19:49
4/7 anonim válasza:
meg fogod szokni, csak ne akörül járjanak állandóan a gondolataid, hogy miért nem ehetsz ezt vag azt. inkább gondolj rá úgy: hú, az a fincsi csirke milyen klassz lesz egy friss salátával. Én simán bedumáltam magamnak, hogy nem szeretem az édességeket, és el is hittem, és tényleg nem szeretem!
2009. máj. 22. 19:52
5/7 A kérdező kommentje:
Ma elég keveset ettem. Negyed 9-kor egy Joghurtot Jó reggelt keksszel. Hazaértem 4-re és akkor ettem a 2 főtt tojást 2 paradicsommal. 3 db abonettet is elrágcsáltam. Utána még egy paradicsomot faltam be. Ásványvizet iszok. Most eléggé hányingerem van. Remélem holnaptól ha normálisan betartom az evés rendszerességét, akkor nem lesz ilyen bajom. Csak ma éljem túl.
2009. máj. 22. 20:12
6/7 anonim válasza:
Hát amit így megeszel az semmi, még szép hogy éhes vagy mellette. Én ennyi kajától éhendöglenék. Ez a két tojás egy paradicsommal diétát be is fejezheted nyugodtan, semmit nem fogsz fogyni, és amit leadtál azt vissza is rántod. Egyél rendes, főtt ételeket, csirkét rizzsel és salátával, többször keveset, oszd el öt étkezésre és akkor nem leszel folyton éhes.
2009. máj. 22. 23:01
7/7 A kérdező kommentje:
Mától kezdve az lesz, csak tegnap nem akartam enni este 7 után. Nemsokára megyek és csinálok zöldséglevest. Reggelire ettem 1 pár virslit kevés savanyú káposztával és abonettel. Ma több időm lesz az evésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!